نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه خصوصیات چینی و سرامیک

خصوصیات چینی  و سرامیک
فهرست مطالب
عنوان صفحه
پیشگفتار ۱
فرآورده های ویژه و سرامیکی تکنیکی ۸
دیرگدازه ها ۸
فرآورده های زمخت ۱۱
فرآورده های ظریف ۱۱
ظروف خانگی ۱۲
کاشی ها ۳۷
سرامیک های بهداشتی ۴۲
عایق ها ومقره های الکتریکی ۴۵
تکامل صنعت سرامیک ۵۴
تکامل صنعت سرامیک در جهان ۵۴
تکامل صنعت سرامیک در ایران ۶۸
پیشگفتاراستاندارد چینی ۸۵
ظروف چینی غذا خوری – ویژگیها و روشهای آزمون ۸۷
فرآورده های سرامیکی ۸۹
چینی ۹۱
انو اع چینی غذا خوری ۹۱
نمونه برداری ۹۱
آزمون های فیزیکی ۹۳
آزمون مقاومت در برابر تغییر ناگهانی دما ۹۸
آزمون قابلیت نور گذاری ۱۰۶
سختی ۱۰۹
آزمون های شیمیایی ۱۱۲
آزمون پایداری لعاب و دکور ظروف غذا خوری در برابر شستشو ۱۲۲
آزمون های چشمی و درجه مرغوبیت ۱۲۴
تاثیروتوزیع اندازه ذرات بر خواص دوغاب سرامیک ۱۳۲
اطلاعات مربوط به اندازه ی ذرات ۱۳۳
رئولوژی دوغابها ۱۳۶
فاز جامد موجود در دوغابها ۱۳۸
توزیع اندازه ی دانه رئولوژی دوغابها ۱۳۹
دوغابهای الومینا ۱۴۰
دوغاب های کوارتز ۱۴۲
دوغاب های بدنه سفید ۱۴۲
ساختمان فلوکول در دوغاب های ریخته گری تجاری ۱۴۵
سرعت ریخته گری در ارتباط با اندازه سطح ذره ۱۴۷
ویسکوزیته سوسپانسیون های دیسپرز ۱۴۹
ویسکوزیته دوغاب های تهیه شده از پودرهایا مخلوط های لکوئیدی ۱۵۲
رئولوژی سیستم های کوا گوله ۱۵۳
خلاصه بحث ۱۵۵
بررسی عیوب حاصله بر روی قطعات تولیدی پرس ۱۶۱
تحقیق برروی بدنه های چینی با سیلیس بالا ۱۶۴
مواد خام ۱۶۵
مراحل آزمایش نمونه ها ۱۶۶
نتایج و بحث ۱۶۸
انبساط حرارتی ۱۶۹
جذب آب ودانسیته بدنه ها ۱۷۰
استحکام خمشی بدنه ها ۱۷۰
سفیدی و شفافیت بدنه ۱۷۲
مشاهده نمونه ها با استفاده از میکروسکوپ الکترونیکی ۱۷۴
نتیجه گیری ۱۷۵
منابع و مآخذ ۱۷۶
ضمیمه ( آماروارقام مربوط به تولیدات چینی ) ۱۷۷
پیشگفتار
در حال حاضر سرامیک بخش وسیعی از صنایع مختلف معاصر را در برمی گیرد. در عین اینکه این صنعت به قدمت اولین تمدن بشری است ولی اکنون محصولات سرامیکی یکی از مفیدترین پدیده هایی است که در پیشرفت علوم نقش مؤثری را بر عهده دارد.
محصولات سرامیکی دارای تنوع بسیار است. بعضی از آنها همواره مورد استفاده عموم قرار می گیرند و بعضی دیگر در رابطه با مصارف خاصی است که متخصصین از آنها بهره برداری می کنند.
ذیلاً تعدادی از محصولات مذکور ذکر می گردد:
الف- اشیاء هنری یا تزئینی مانند مجسمه- پلاک و غیره
ب- وسایل غذاخوری و لوازم آشپزخانه (Talbo ware)
ج- وسایل بهداشتی از قبیل دستشویی، وان حمام و غیره (Sanitary ware)
د- کف پوشها
هـ- کاشی ها
و- لوله های فاضل آب
ز- الماس های مصنوعی (Synthetic diamonds) مورد استفاده در لوازم صوتی
ح- قسمتی از مغزهای الکترونیکی (Memory Cells)
ط- بخشی از وسایل الکتریکی (مقره- پایه و ترمینال)
ی- شمع های ماشین (Spark Pluge)
ک- عایق ها و اجسام نسوز (Refractories)
ل- وسایل آزمایشگاهی مانند بوته ها، هاونگ های چینی و غیره
م- دندان های مصنوعی (Denture Ceramics)
ن- سنباده ها و ابزارهای برش (Abrasion resisting Ware) و غیره
فقط قسمتی از این مجموعه وسیع را تشکیل می دهند.
زمان ساخت سرامیک ها سالیان قبل و مقارن با رشد فکری انسان های اولیه و ایجاد نخستین تمدن های بشری بوده است.
بشر نخستین پس از شناخت محیط اطراف خودو کشف آتش شروع به ساختن ابزار، لوازم و اشیاء مورد نیاز خود کرد: در هم آمیختن آب و خاک و سخت شدن خمیره آنها بر اثر تبخیر مراحلی هستند که طبیعت به انسان آموخت. قدیمی ترین کشف بشر اولیه که بر اساس کاوش ها و دانستنی های ابتدایی او استوار بوده. همانا استفاده از حرارت آتش جهت سختی و استحکام اشیاء و اجسام گلی می باشد.
گرمای حاصله از حرارت آتش نه تنها باعث استحکام و سخت شدن اشیاء گلی می گردید بلکه گاهی اوقات بر حسب اتفاق تعدادی از آنها نیز بر اثر حرارت زیاد ذوب می شدند. زمانی که آتش فرو می نشست وجود قطعات ذوب شده و گاهی درخشان و سخت در خاکسترهای بر جای مانده انسان را متحیر و وادار به تفکر می نمود. به تدریج در اثر این گونه اتفاقات توجه بشر به ذوب مواد معدنی و نتیجتاً کشف فلزات جلب شد.
گرچه بشر با شناخت فلزات دریچه ای از دنیای تمدن را برخود گشود. ولی مشکل فرم دادن و نیز شکل گرفتن فلزات یکی از مسائلی است که انسان از همان ابتدا با آن برخورد نمود. در مقایسه با فلزات خاصیت شکل پذیری که از خمیره گل حاصل می گشت همواره باعث تقویت نیروی خلاقیت بشر می شد. این خصوصیت موجب می گردید که بتواند به آسانی شکل های مختلف را تجربه نموده و هر آنچه که می اندیشید عملاً بسازد حتی اکثر شکل های فلزی ابتدا از گل های طبیعی ساخته شده و پس از قالب گیری جهت شکل دادن فلزات از آنهااستفاده می گردیده است.
در این زمان است که اشیاء گلی آتش خورده و سخت به وفور در محیط زیست انسان یافت می گردد که از آن جمله می توان ظروف تهیه غذا و نگهداری آن، ابزارها، مجسمه ها آجر بناها و حتی تابوت ها و بسیاری دیگر را نام برد. کشف فلزات باعث گردید که صور، نقوش، طرز ساخت اجسام و اشیاء سرامیکی تغییرات اساسی و کلی پیدا کند و هنرمندان و صنعتگران آن زمان روش های جدیدی را در تولید و آفرینش اشیاء برگزیده و تجربه نمایند.
ویژگی هایی که در ساخت اشیاء سرامیکی وجود داشت موجب تداوم، تکرار و تکثیر آن وسایل گردید. به عبارتی دیگر هر آنچه که بشر می اندیشید می توانست بدون مانعی بسازد و این خود باعث اندوختن و انباشتن دانستنی ها و تجربیات فراوانی گشت. قرن ها قبل از طرح علوم فیزیکی و شیمیایی و حتی بیش از اقدام به کیمیاگری، انسان اولیه از این دانستنی ها و تجربیات بهره گرفته، به صورتی با علم و تکنیک سرامیک ها آشنایی پیدا کرده بود.
هم چنین نظری به محتوی فرم های اولیه و نقوش آنها نشان می دهد که بشر همواره از طریق ساخت و تزئین اجسام سرامیکی در جهت حس زیبایی دوستی، فلسفه ها و خلاقیت های هنری خود مدد گرفته، چنانکه فرهنگ، آداب ورسوم، عواطف و احساسات او همواره در تولید و خلق این اشیاء مؤثر بوده است.
به جهت گسترش صنعت سرامیک در مسیر بررسی و شناخت این اشیاء لازم به نظر می رسد که پس از مقدمه ذکر شده و تعاریف آینده نگاهی گذرا به تاریخ سرامیک انداختده و سپس به پژوهش در طبیعت، مواد خام درون آن و نیز بهره گیری از هر عنصر بپردازیم و آنگاه روش ها، تکنیک ها و سایر عوامل سازنده را بر اساس ساخت و تولید سرامیک ها، مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم.
تعریف سرامیک
لغت سرامیک از کلمه یونانی (Keram os) مشتق گردیده که در اصل به معنی ماده پخته شده است. تعریف دیگر از ریشه سانسکریت به موادی اطلاق می گردد که به کمک آتش تهیه می شوند.
تعریف جدید و علمی که در دنیای صنعتی امروز نیز قابل قبول می باشد تعریفی است که در سال ۱۹۲۰ جامعه سرامیک آمریکا مطرح نموده است.
سرامیک عبارت است از تمام محصولات غیرفلز معدنی که برای به عمل آوردن آن به صورت یک محصول قابل استفاده، احتیاج به درجه حرارت معمولاً بالاتر از ۶۰۰ درجه سانتیگراد را دارد. این تعریف نه تنها شامل محصولاتی می گردد که ماده اولیه خاک آنها و یا سیلکاتها هستند بلکه سایر محصولات از قبیل اکسیدهای فلزی و کربن ها را نیز در برمی گیرد.
سرامیک های ظریف Fine Ceramics
قطعه ای از سرامیک کاملاً دقیق و حساب شده که دارای ساخت ظریف بدون لعاب و یا لعابدار باشد سرامیک ظریف اطلاق می شود. این دسته از سرامیک ها اغلب به ظروف غذاخوری خاص و اشیاء تزئینی اطلاق می گردد. باید توجه داشت که اصطلاح متداول فنی برای این نوع سرامیک ها وایت ور (White ware) است ولی این کلمه نیز تاکنون مورد تأیید قطعی مجامع علمی قرار نگرفته است.
در دسته بندی شاخه های مختلف صنعت سرامیک نیز مانند تعریف آن؛ تفاهم چشمگیری بین دست اندرکاران این صنعت وجود ندارد ولی در عین حال رایج ترین و شاید صحیح ترین دسته بندی شاخه های مختلف این صنعت به صورت زیر است:
۱- فرآورده های ویژه و سرامیک های تکنیکی.
۲- دیرگدازها.
۳- فرآورده های زمخت.
۴- فرآورده های ظریف .
همچنان که از عنوان این بخش نیز مشخص است بحث در چهارچوب دسته چهارم از شادخه های چهارگانه صنعت سرامیک است. ولی با این همه به طور بسیار مختصر سه شاخه دیگر نیز بررسی خواهند شد.
نمودار ۱ : انواع بدنه های سرامیک
فرآورده های ویژه و سرامیکی تکنیکی
به طور کلی این فرآورده ها عمدتاً از مواد اولیه مصنوعی و خالص ساخته می شوند. خصوصیات، ترکیبات و مواد اولیه این فرآورده ها بر حسب موارد مصرف مختلف آنها کاملاً متفاوت هستند. این فرآورده های پیچیده عمدتاً در ارتباط با پیشرفت و تکامل صنایع دیگر مطرح گردیده اند صنایع الکترونیک، صنایع هواپیمایی، تحقیقات فضایی، انرژی هسته ای، نیروگاه های برق و غیره جزئی از صنایعی هستند که در واقع مصرف کننده عمده این محصولات به شمار می آیند. از انواع این فرآورده ها به عنوان مثال می توان از اکسید سرامیک های مختلف (مثل بریلیا Beo و تیتانیا   ، و توریا  ) نیتریدها و سیلیسیدها، (مثل نیترید بر BN، نیترید سیلیسیم   و دی سیلیسید مولیبدن  ) کاربیدها (مثل کاربید بر  ، کاربید تنگستن Wc و کاربید زیرکنیم Zrc) و نیز فرآیت ها نام برد.

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه خصوصیات چینی و سرامیک ,
:: بازدید از این مطلب : 529
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

فرایند برنامه ریزی وکنترل تولید شرکت ماژین صنعت

شرکت ماژین صنعت

مقدمه:
شرکت ماژین صنعت
موجودی هر واحد صنعتی قسمت مهمی از دارایی های ان واحد تشکیل می دهد که به صورت مواد اولیه قطعات نیمه ساخته وساخته شده یافت می شود. سطح موجودی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد در شرایط عادی هرقدر موجودی کمتر باشد بهتر است زیرا از سرمایه میتوان به طریق دیگری استفاده نمود در شرایط ویژه کشور کم کردن موجودی در جهت استفاده از سرمایه مطلوب نبوده بلکه بهتر است که از اقلام مقدار بیشتر در انبارها ذخیره گردد تا درموقع بحرانی از آنها استفاده شود از طرفی نیز با توجه به محدودیت ارزی نمی توان به مقدار بسیار از کالا ها خریداری و همچنین لازم است کالاهای را که را زودتر به فروش رسانده و از بودجه آنها استفاده کرد. لذا باید سیاست مشخصی جهت برنامه ریزی مواد تعیین وآنها را اعمال کرد. به طور مثال از هر قلم دسته القام لازم است تا تعدادی را به عنوان موجودی اطمینان تعیین نموده وسپس با رعایت این مقدار حداقل جهت خرید مواد برنامه ریزی نمود.
با توجه به اینکه تعداد اقلام زیاد است ممکن است برخی اقلام کمبود داشته و برخی نیز زیادتر از مقدار لازم انبار شوند و یا ممکن ا ست بر اثر تعدد سفارشات نتوان آن ها را دسته بندی نمود و از تخفیف استفاده کرد. کمبودو یا اضافه داشتن مواد اولیه باعث بروزهزینه هایی می شود که به آنها اشاره می نماییم.
فهرست مطالب:
پیشگفتار
محتویات:
مقدمه:
فصل اول: معرفی کارخانه
تاریخچه
موقعیت مکانی کارخانه
خط تولید کارخانه
تولیدات
کنترل کیفیت
سالن پنل گیج
شستشوی قالب
پروژه آینده
بخش دوم
مدیر برنامه ریزی –انبار:
شرح وظایف جاری
شرح وظایف ادواری
سرپرست برنامه ریز مواد
شرح وظایف جاری:
روش اجرایی تامین منابع وزیرساختها
خدمات نظافت /دینی/ بهداشت
تامین ماشین ‌آلات
فضای تولید و چیدمان تجهیزات
روش جابجایی ،انبارش ،بسته بندی، نگهداری، حمل ونقل،تحویل
جابجایی مواد اولیه
جابجایی محصول نیمه ساخته ونهایی
انبارش
محصولات تولیدی
فصل سوم
تاسیسات
طرح اقتصایی
پیوست
امور لازم جهت ارائه برنامه تولید که الزاما باید صورت گیرد؟
موجودی انبار محصولات تولیدی:
میزان قطعات در جریان تولید:
معیار روش اندازه گیری
دستورالعمل برنامه ریزی هفتگی تولید:
دستورالعمل برنامه ریزی روزانه تولید:
کنترل مواد:
معیار و روش های اندازه گیری:
۲)نگهداری موجودی در انبار (min,max)
فصل دوم
تاریخچه آشنایی با برنامه ریزی احتیاجات مواد:
ویژگی های برنامه ریزی احتیاجات مواد:
ساختار پایه سیستم MRP
مکانیسم MRP
بخش دوم :MRP در برنامه تولید
پریدهای زمانی (time Buckets):
روش دسته به دسته (loot for lot lot)
فصل  پنجم
اجزاء تشکیل دهنده  سیستم:
بررسی های اجمالی سیستم عملیاتی MRP
برنامه تفضیلی  تولید:
لیست مواد و قطعات
صورت موجودی انبار
فرآیند
گزارشات اولیه:
گزارشات ثانیوی شامل:
انواع سیستمهای مواد
دستورالعمل بازرسی و آزمون مواد اولیه
مرا حل انجام کار
دستورالعمل انبارها
اقلام موجود د ر انبار شامل
دستورالعمل بازرسی و آزمون محصول نهایی
پیشنهادات:
راههای توسعه بازار
نتیجه گیری
حداقل هزینه بر واحد (Luc) و least unit cost:
علامت گذاری پایین ترین سطح «Bom»
تعیین اندازه دسته های تولیدی (lot sizing)
روش حداقل هزینه کل (least total cost (ltc))
بالانس کردن قطعه پرید «PPB» part period balancing
روش (period order quality)POQ
دستورالعمل اجرای فعالیتهای تولید
تعریف قالب
setup فرآیند
روش اجرایی برنامه ریزی تولید:
برنامه ریزی تولید:
کنترل برنامه تولید و گزارش گیری
تأیید اقلام خریداری شده:
خرید خدمات مؤثر بر کیفیت:
مسئولیت و اختیارات:
روش خرید اقلام مؤثر بر کیفیت
مراحل انجام خرید
لیست تأمین کنندگان
روش اجرایی امکان سنجش تولید
روش شناسایی و ردیابی محصول:
محصول نیمه ساخته و نهایی:
ردیابی محصول حین تولید:
ردیابی مواد اولیه
سیستم ردیابی:
مسئولیت و اختیارات
روش شناسایی کنترل محصول نامنطبق
مراحل انجام کار:
اقدامات اصلاحی پیشگیرانه
مراحل انجام کار:
گزارشات شش ماهه:
دستورالعمل بهبود مستمر
مراحل انجام کار:
شناسایی و تعریف فرصتهای بهبود:
اجرای پروژه:
روش اجرایی سنجش رضایت مشتری
تعاریف و فرمول شاخص ها
۴-شکایت مشتری
فصل چهارم
بررسی وضعیت «MRP» در کارخانه

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: فرایند برنامه ریزی وکنترل تولید شرکت ماژین صنعت ,
:: بازدید از این مطلب : 536
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه روابط عمومی در ایران و جهان

روابط عمومی در ایران و جهان

فهرست مطالب

تشکر و قدردانی ۲
تقدیم به پدر و مادرهای عزیزمان ۳
پیشگفتار ۸
مقدمه ۹
تعریف روابط عمومی ۹
فصل اول- اهمیت، نقش و کارکرد روابط عمومی ۱۰
فصل دوم ۱۴
انجمن ها و نهادهای حرفه ای و تخصصی روابط عمومی در ایران و جهان ۱۴
هدف: ۱۵
اهداف انجمن های روابط عمومی ۱۶
اهداف انجمن های روابط عمومی ۱۶
انواع روابط عمومی ۱۸
عوامل مؤثر در ارتقاء روابط عمومی ۲۰
انجمن های روابط عمومی در جهان ۲۱
انجمن های بین المللی روابط عمومی ۲۲
تاریخ روابط عمومی در ایران ۲۲
جمع بندی ۲۳
فصل سوم ۲۵
انجمن ها و مؤسسات و شراکت های بزرگ روابط عمومی در جهان ۲۵
انجمن های جهانی روابط عمومی: ۲۶
انجمن جهانی ارتباط گران بازرگانی ۲۶
انجمن های افکار عمومی ۲۷
تاریخچه AAPOR 27
انجمن جهانی افکار عمومی AAPOR 29
قسمت پنجم : ۳۱
اکثریت لازم برای مذاکره: ۳۱
قسمت ششم: ۳۲
قسمت هفتم ۳۲
انجمن اجرایی ۳۳
اعضا ۳۴
انجمن اجرایی و کمیته ها ۳۵
قسمت اول ۳۵
قسمت دوم ۳۵
رای دادن و هدایت تجارت ۳۸
خزانه و سرمایه ۳۹
زبان ۳۹
نمادهای روابط عمومی در ایالات متحده امریکا ۳۹
انجمن روابط عمومی امریکا ۳۹
روابط عمومی در قاره اسیا ۴۰
روابط عمومی در قاره اروپا ۴۰
روابط عمومی در قاره افریقا ۴۱
فصل چهارم-روابط عمومی سیاره ای ۴۲
روابط عمومی در عصر حاضر ۴۳
جهانی شدن روابط عمومی ۴۳
اینده روابط عمومی ۴۴
جایگاه روابط عمومی در ایران ۴۵
روابط عمومی در هزاره سوم ۴۶
جمع بندی ۵۱
فصل پنجم-مفهوم مدیریت و روابط عمومی ۵۳
مقدمه ۵۴
ویژگی های یک مدیر روابط عمومی اندیشمند ۵۴
کاستی های مدیریت روابط عمومی ۵۵
جمع بندی ۵۷
فصل ششم ۶۰
کاربرد اینترنت در روابط عمومی ۶۰
پست الکترونیکی ۶۴
مجله الکترونیک ۶۴
برد الکترونیکی ۶۵
تلفن گویا ۶۵
مجله ویدئویی ۶۶
ماهواره ۶۶
نتیجه گیری ۶۷

پیشگفتار

شاید سخن گفتن مکرر درباره اهمیت کار روابط عمومی از یک سو و مشکلات و ضعف ها و ناتوانی های روابط عمومی موجود از سوی دیگر در نگاه اول ملال اور به نظر برسد اما بی تردید ارائه الگوی مناسب برای توسعه روابط عمومی در ایران مستلزم برسی و کنکاش در ان و بهره مندی از جدیدترین نظریه هاست که اگر با تجربه های حرفه ای دست اندارکاران همراه شود می‌تواند الگوی ایده ال روابط عمومی در ایران را بدست دهد.

مقدمه

تعریف روابط عمومی
جی ای گرونیک نظریه پرداز معاصر روابط عمومی را مدیریت ارتباط بین یک سازمان در این رشته و همگان هایی می‌داند که با ان سروکار دارند.
رکس هارلو که از پیشقدمان روابط عمومی در جهان است و تالیفات گوناگونی در این رشته دارد این تعریف را پیشنهاد می‌کند:
روابط عمومی عبارت است از دانشی که بوسیله ان سازمان ها اگاهانه می‌کوشند به مسئولت اجتماعی خویش عمل نمایند تا بتوانند تفاهم و پشتیبانی کسانی را که برای مؤسسه اهمیت دارند بدست اورند.

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه روابط عمومی در ایران و جهان ,
:: بازدید از این مطلب : 624
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

بررسی رابطه عزت نفس با هر یک از پایگاههای هویت در دانش آموزان مقطع پیش دانشگاهی و سوم متوسطه

فهرست مطالب

فصل اول :  کلیات

۱-۱- مقدمه

۱-۲-موضوع تحقیق

۱-۳-اهداف تحقیق

۱-۴-اهمیت موضوع

۱-۵-دلایل انتخاب موضوع

۱-۶-سوالات تحقیق

۱-۷-تعاریف عملیاتی واژه ها

فصل دوم : موضع گیری های نظری ویافته های پژوهشی درخصوص موضوع

 ۲-۱-موضع گیری های نظری درخصوص هویت وعزت نفس

۲-۱-۱-تعریف هویت وعزت نفس

۲-۱-۲-شکل گیری هویت

۲-۱-۳-نظریه های هویت

۲-۱-۴-نظریه های عزت نفس

۲-۲-یافته های پژوهشی درخصوص موضوع

-نتیجه گیری

فصل سوم :  روش پژوهش

۳-۱- روش تحقیق

۳-۲- جامعه و نمونه آماری

۳-۳- روش جمع آوری اطلاعات

۳-۴- ابزار اندازه گیری هویت

۳-۴- ابزاراندازه گیری عزت نفس

۳-۵- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات

 فصل چهارم :  تجزیه و تحلیل یافته های پژوهش

۱-۴- بررسی جمعیت شناختی

۲-۴-  بررسی توصیفی و استنباطی فرضیه ها

 فصل پنجم :  بحث و نتیجه گیری

۵-۱- بحث و نتیجه گیری

۵-۲- نتیجه گیری نهایی

-         محدودیتها

-          پیشنهادات

-          منابع

-          ضمائم

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی رابطه عزت نفس با هر یک از پایگاههای هویت در دانش آموزان مقطع پیش دانشگاهی و سوم متوسطه ,
:: بازدید از این مطلب : 455
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه بررسی رابطه دینداری و میزان طلاق بین زنان شهر تهران

فهرست مطالب

چکیده
فصل اول:
مقدمه
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت پژوهش
متغیرها و تعاریف عملیاتی آنها
فصل دوم:
دین و تعاریف آن
دو معنی برای دین در تاریخ ادیان
مشکلات مربوط به ارائه تعریف جامع از دین
خاستگاه و نقش دین
تاریخچه دینداری
ضرورت دینداری و خدا پرستی
ارزش زندگی دینی
آثار دین در زندگی
فواید دینداری در حیطه روان شناختی
نقش روانی دین
دین و جامعه
نقش اجتماعی دین
علل رویگردانی از دین
روشهای اندازه گیری دینداری
حوزه‌های مطالعه روابط روان شناسی و دین
دیدگاه‌های نظری در مورد دین
طلاق و تعریف آن
تاریخچه طلاق در جوامع قدیم
طلاق در ادیان
طلاق در کشورهای مختلف
نظر اسلام پیرامون طلاق
مشکلات ناشی از طلاق
علل و عوامل طلاق
دیدگاه‌های نظری پیرامون طلاق
تحقیقات پیشین در زمینه دینداری و طلاق
فصل سوم:
طرح پژوهشی
جامعه آماری
روش تحقیق
ابزار پژوهش
روش جمع آوری اطلاعات
فصل چهارم:
تجزیه و تحلیل داده‌های آماری
توصیف داده‌ها
تحلیل داده‌ها
فصل پنجم:
خلاصه نتایج پژوهش
محدودیتهای پژوهش
پیشنهادات
منابع
پیوست

چکیده
پژوهش حاضر با عنوان «بررسی رابطه دینداری با طلاق بین زنان شهر تهران» با هدف بررسی تأثیر برخی عوامل بر طلاق صورت گرفت.
طرح پژوهش در این تحقیق توصیفی نمی‌باشد. جامعه آماری متشکل از ۶۰ زن شهر تهران می‌باشد و به روش تصادفی، با در نظر گرفتن تمایل آزمودنیها برای شرکت در آزمون انتخاب گردیده‌اند.
ابزار پژوهش شامل پرسشنامه معبد می‌باشد.
جهت تجزیه و تحلیل داده‌ها از تحلیل واریانس چند راهه (Anova) استفاده شد، تحلیل نتایج نشان داد:
بین عمل به باورهای دینی و میزان طلاق بین زنان متاهل و مطلقه رابطه معنا داری وجود دارد.
کلید واژه:
جهت گیری دینی: Religious orientation

طلاق: Pivorce

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی رابطه دینداری و میزان طلاق بین زنان شهر تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 771
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه بررسی رابطة تحقیق و پژوهش و افزایش انگیزه و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان دانشگاه پیام نور سبزوارفهرست مطالب
تقدیم
تقدیر و تشکر
چکیده پژوهش
فصل اول : کلیات پژوهش
مقدمه
بیان مسئله
اهیمت و ضرورت پژوهش
اهداف پژوهش
سؤالات پژوهش
فرضیات پژوهش
انواع متغیر
تعریف مفاهیم و اصطلاحات اساسی
خلاصه فصل اول
فصل دوم : پیشینه ی تحقیق
مقدمه
تاریخچه ی تحقیق
ارائه ی نظریات درباره تحقیق
تحقیقات انجام شده
ویژگی های تحقیق از نظر تاک من
ویژگی های تحقیق از نظر جان بست
پیشرفت تحصیلی و عوامل مربوط به آن
خلاصه فصل دوم
فصل سوم : روش تحقیق
مقدمه
روش تحقیق
جامعه آماری
حجم نمونه و روش نمونه گیری
روش جمع آوری اطلاعات
روایی
روایی محتوایی
روایی بیرونی
پایایی
ضریب آلفای کرونباخ
ابراز جمع آوری اطلاعات
روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
خلاصه فصل سوم
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل یافته های پژوهشی
مقدمه
تجزیه و تحلیل آماری
بررسی سؤالات پرسشنامه
بررسی فرضیات تحقیق
خلاصه فصل چهارم
فصل پنجم : خلاصه و نتیجه گیری
خلاصه فصل اول
خلاصه فصل دوم
خلاصه فصل سوم
خلاصه فصل چهارم
تفسیر نتایج تحقیق
پیشنهادات تحقیق
موانع و تنگاناهای تحقیق

منابع و مأخذ

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بررسی رابطة تحقیق و پژوهش و افزایش انگیزه و پیشرفت تحصیلی در دانشجویان دانشگاه پیام نور سبزوار ,
:: بازدید از این مطلب : 516
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه ارتباط ورزش با افسردگی

فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه مختصری از روانشناسی ورزش ۱
فصل اول
بخش اول: نقد عملکرد ورزشی ۶
الف- عملکرد خوب و بد ۷
ب- عملکرد خوب، باخت ۷
ج- عملکرد ضعیف، برد ۸
د- عملکرد ضعیف، باخت ۸
بخش دوم: سطح انگیختگی/ فعال سازی ۱۰
کاهش انگیختگی/ فعال سازی ۱۱
افزایش انگیختگی ۱۲
بخش سوم: کنترل و هدایت انرژی ۱۳
شناخت سطح انرژی ۱۳
کنترل سطح انرژی ۱۴
هدایت سطح انرژی ۱۶
خلاصه ۱۸
بخش چهارم: فنون آرمیدگی ۱۸
فواید آرمیدگی چیست؟ ۱۹
فنون آرمیدگی ۲۲
خلاصه ۲۴
بخش پنجم: تمرین تجسمی ۲۵
تمرین ذهنی برای اجرای بهتر ۲۵
فنون تمرین ذهنی برای دو و میدانی ۳۰
بخش ششم: تمرکز ۳۰
تمرکز و توجه ۳۳
نکته کلیدی ۳۷
به سوی تمرکز بهتر ۴۰
عوامل موثر در تمرکز ۴۳
افزایش تمرکز ۴۵
تمرین مرکزگرایی ۴۶
بخش هفتم: اطمینان ۴۷
اعتماد به نفس: عاملی مهم برای بهترین عملکرد ورزشی ۴۷
نگرشها و اثراتشان روی اجرا ۵۰
قرار گرفتن در چهارچوب صحیح ذهن ۵۴
استفاده از خودگفتاری ۵۵
خود انگاره ۵۷
فنونی برای تکامل چهارچوب صحیح ذهن ۵۸
فصل دوم
بخش اول: انگیزش و ورزش ۶۲
دیدگاههای انسانی به انگیزش: تئوری نیازهای مازلو ۶۳
تئوری انگیزه پیشرفت مک کلند و اتکینسون ۶۶
ارزیابی تئوری FOS 67
بخش دوم: رویکردهای شناختی نسبت به انگیزش ۶۸
اسناد ۶۸
مدل اسناد وینر ۶۹
ناامیدی آموخته شده و آموزش بازسازی اسناد ۷۰
خودباوری ۷۱
پژوهش معاصر روی انگیزه مشارکت ورزشی ۷۳
فصل سوم
مقدمه: تنیدگی ۷۵
بخش اول: تنیدگی و زندگی حرفه ای ۷۷
بخش دوم: هزینه تنیدگی ۷۸
تنیدگی خلبانهای خطوط تجاری ۸۰
تنیدگی کارگران سکوهای صنایع تصفیه نفت و گاز ۸۱
تنیدگی کارمندان مراکز هسته ای ۸۲
بخش سوم: تنیدگی در پاره ای حرفه های پزشکی و پیراپزشکی ۸۴
تنیدگی دندانپزشکان ۸۴
تنیدگی پرستاران ۸۵
تنیدگی مدیران موسسات ۸۷
بخش چهارم: تعامل سیستمها و شکل گیری پاسخهای ارگانیزم نسبت به
تنیدگی ۸۹
نقش هورمونها ۸۹
محور هیپوفیز- غدد فوق کلیدی ۸۹
مکانیزمهای تسریع کننده و بازدارنده ترشحات ۹۰
بیماریهای تنیدگی ۹۱
بخش پنجم: زنان در برابر تنیدگی ۹۳
نشانگان تنیدگی زنان ۹۳
تنیدگی زنان کارمند ۹۶
بیماریهای تنیدگی ناشی از رویدادهای استثنایی، تهاجمهای عصر جدید و زندگی
در محیطهای افراطی ۹۸
فصل چهارم
بخش اول: پیشگیری و درمان تنیدگی ۱۰۲
شیوه های سنتی ۱۰۳
شیوه های جدید ۱۰۴
بخش دوم: درمانگریها و روشهای مبارزه علیه تنیدگی ۱۰۷
تنش زدایی بدنی ۱۰۸
تنش زدایی روانی ۱۰۸
تنش زدایی با استفاده از ابزار فنی ۱۰۹
روان درمانگری ۱۰۹
بخش سوم: پیشگیری و درمان تنیدگی در موسسات ۱۱۰
نتیجه ۱۱۲
فصل پنجم
بخش اول: افسردگی در ایران ۱۱۴
افسردگی در غرب ۱۱۸
نقدی بر روانشناسی افسردگی غرب ۱۳۴
فصل ششم
بخش اول: اعتماد به نفس ۱۴۲
خودپنداره ۱۴۳
خودپنداره آموختنی و قابل تغییرات ۱۴۳
خویشتن‌داری و تاثیر آن بر اعتماد به نفس کودک ۱۴۶
ظاهرسازی و پرورش خودپنداره غیرواقعی ۱۴۸
روشهای تقویت خودپنداره کودک ۱۴۹
بخش دوم: اهمیت و نقش بازی ۱۵۲
بازی و رشد خود ۱۵۳
انواع بازی ۱۵۵
فصل هفتم
بخش اول: چگونه بر کم تحرکی غلبه کنیم ۱۵۷
شیوه های تجربی برای رهایی از کم تحرکی ۱۵۹
فصل هشتم
چگونه سلامتی به دست آورده خود را حفظ کنید ۱۶۱
فصل نهم
درمان اختلالات روانی با ورزش ۱۶۵
درمان استرس با یوگا ۱۶۶
کلاشا- منبع استرس ۱۶۹
میدان های انرژی در بدن ۱۶۹
تحقیقات علمی یوگانیدرا ۱۷۰
ساماسکاراها ۱۷۱
غذا خوردن تحت استرس ۱۷۳
مقابله با استرس با روش SIT 178
فصل دهم
پایان نامه ۱۸۱
- بررسی اثرات تربیت بدنی بر فشارهای جسمانی- روانی با عنوان شاغل و ارایه
الگوی بهینه ورزشی ۱۸۲
- بررسی اثر ویتامینC,Eدر پیشگیری از ضعف سیستم‌ایمنی در ورزشکاران ۱۹۲
- مقایسه رشد اجتماعی و اختلالات رفتاری دانش آموزان کم توان ذهنی ورزشکار
و غیر ورزشکار در شهر تهران ۱۹۴
فصل یازدهم
ترجمه مقالات اینترنتی
مقاله A: تراکم استخوان و افسردگی ۲۰۰
مقاله B: تائید جنسیت در افسردگی: یافته‌های واگیر شناسی بدست آمده از مطالعات II و DEPRESI 202
مقاله C: خدمات جمعی رفاهی براساس جنسیت افراد، ورزش و بازآفرینی نیروی از دست رفته زنان در
زمان ابتلا به افسردگی در “ایتون” ۲۱۸
مقاله D: ارتباط کاهش سطح افسردگی در بزرگسالان با انجام حرکات ورزشی درحد متعادل ۲۲۳
فصل دوازدهم
منابع:
منابع فارسی ۲۲۹
منابع پایان نامه ای ۲۳۱
منابع اینترنتی با سایت Ebscohost 232
ضمیمه
متن مقالات اینترنتی
مقاله A: متن انگلیسی تراکم استخوان و افسردگی
مقاله B: متن انگلیسی تاثیر جنسیت در افسردگی، یافته های واگیر شناسی
مقاله C: خدمات جمعی رفاهی براساس جنسیت افراد، ورزش و بازآفرینی نیروی
از دست رفته زنان در زمان ابتلا به افسردگی در ایتون
مقاله D: متن انگلیسی ارتباط کاهش سطح افسردگی در بزرگسالان با  انجام
حرکات ورزشی در حد متعادل
«مقدمه»
تاریخچه مختصری از روانشناسی ورزش
روانشناسی ورزش به شکلهای مختلف از همن زمانی که روانشناسی پا به عرصه وجود گذاشت، بوجود آمده است. نخستین مطالعه ثبت شده در روانشناسی ورزش در قرن نهم انجام شده است. نورمن تریپلیت  (۱۸۹۸) آنچه را که به عنوان نخستین آزمایش در روانشناسی اجتماعی و نخستین آزمایش در روانشناسی ورزش ذکر می‌شود را انجام داد.
تریپلیت پدیده تسهیل اجتماعی (به طور مفصل در فصل ۶ مورد بحث قرار می‌گیرد) را مورد بررسی قرار داد. او ثابت کرد که دوچرخه سواران تمایل دارند وقتی با شخص دیگری مسابقه می دهند نسبت به زمانی که به تنهایی دوچرخه سواری می‌کنند، سریعتر برانند. اما تریپلیت پژوهش مربوط به ورزش را بیشتر دنبال نکرد وتا ۱۹۲۰ که اصول روانشناسی ورزش به طور رسمی به ثبت رسید، کاری در این مورد انجام نگرفت.
در ۱۹۲۵ کلیمن گریفث  آزمایشگاه پژوهشی ورزش را در دانشگاه الینوئز تاسیس کرد. گریفث، که روانشناسی ورزش را تثبیت کرد و کرسی دانشگاهی برای آن بوجود آورد، دو کتاب درسی مهم را نیز منتشر ساخت و به عنوان مشاور تیمهای حرفه ای ورزشی به کار خود ادامه داد، به همین دلیل اغلب به «پدر روانشناسی ورزش» معروف است. اما روند اولیه روانشناسی ورزش بسیار کند بود و آزمایشگاه پژوهشی ورزش در ۱۹۳۲ به دلیل فقدان بودجه تعطیل شد.
(جارویس، ۱۳۸۰، ص۱۵)
بین ۱۹۳۰ و ۱۹۶۰ (حداقل در جهان غرب) فعالیتهای اندکی در رشته روانشناسی ورزشی انجام گرفت. در اتحاد جماهیر شوروی (سابق) روانشناسی ورزش به طور رسمی مدت کوتاهی بعد از جنگ جهانی دوم مطرح گردید. البته بدستآوردن اطلاعات صحیح راجع به عملکرد روانشناسی ورزش شوروی در دوره جنگ سرد دشوار است، اما عموماً باور بر این است که، در خلال بازیهای المپیک ملبورن  (۱۹۶۰) تیمهای اروپا شرقی برای تیم های ملی خود روانشناسان ورزشی استخدام کردند (کریمرواسکولی ۱۹۹۴).
مسلماً می دانیم که در اوایل ۱۹۷۰ تیمهای روسیه و آلمان غربی برای افزایش عملکرد ورزشکارانشان در رویدادهای بین المللی روانشناسان ورزشی استخدام کردند.
روانشناسی ورزشی در آمریکا از ۱۹۶۰ فعالیت مجدداش را شروع کرد و چند سال بعد در انگلیس و باقی کشورهای اروپایی شکل گرفت. این رشته به سرعت در جهان توسعه یافت و از جدیدترین اصولعلمی برخوردار گردید. جالب است که تا اخیراً مطالعه روانشناسی ورزش دقیقاً به جای قرار گرفتن در قملرو روانشناسی در حوزه علوم ورزشی قرار دسته بندی می شد. اما این موضوع به مرور تغییر مکان داد، به طوری که در ۱۹۸۶ انجمن روانشناسی شناخت و در ۱۹۹۳ جامعه روانشناختی انگلیس بخش روانشناسی تمرین و ورزش را تاسیس کرد.
(جارویس، ۱۳۸۰، ص۱۶)
روانشناس ورزش چه کسی است؟
این سوال می تواند به دو روش مطرح شود: چه کسانی می توانند خودشان را روانشناسان ورزشی معرفی کنند و روانشناسان ورزشی چه کاری انجام می دهند؟ در مورد پرسش نخست، فعلاً در انگلیس ثبت نام اجباری روانشناسان ورزشی وجود ندارد، بنابراین (از لحاظ نظری) هر کسی می تواند خودش را یک روانشناس ورزش معرفی کند. البته، غیر اخلاقی است که کسی به اندازه کافی آموزش ندیده باشد و بخواهد از عنوان روانشناس ورزش استفاده کند. انجمن علوم تمرین و ورزش انگلیس (BASES)  دفتری برای ثبت نام روانشناسان ورزشی دارد. در کنفرانس سالیانه ۱۹۹۸ بخش روانشناسی انجمن روانشناختی تمرین و ورزش انگلیس اصول اعطای عنوان روانشناس اخبره ورزش (اختصاصاً به افراد واجد شرایط) را تصویب کرد. برای ثبت نام در دفتر BASES به عنوان روانشناس ورزش، یا فرد بایستی ابتدا مدرک روانشناسی و سپس درجه بالاتری در رشته ورزش داشته باشد یا ابتدا مدرک علوم ورزشی و سپس درجه بالاتری در روانشناسی ورزشی بگیرد.
برای دستیابی به اجازه نامه از جامعه روانشناختی انگلیس، ابتدا بایستی شخص دارای مدارک روانشناسی تایید شده جامعه روانشناختی انگلیس باشد و سپس دوره آموزش کار عملی تحت نظارت بعد از دوره لیسانس مصوب این جامعه را بگذارند.
مباحثی پیرامون اعتبار بخشی روانشناسان ورزش وجود دارد. طرح نام نویسی BASES از روانشناسان ورزش تنها از ۱۹۹۲ پا به عرصه وجود گذاشت و تعداد زیادی از روانشناسانی که قبلاً به عنوان روانشناسان ورزش کار می کردند یا نام نویسی نکردند و یا واجدالشرایط تشخیص داده نشدند. آنشیل  (۱۹۹۲) خاطر نشان ساخت بسیاری از روانشناسان که تمام وقت با ورزشکاران کار می کردند، یا فرصت لازم برای جمع آوری مدارک را پیدا نکردند، یا اصلاً تمایلی به ادامه روند طولانی مدت شیوه‌های مورد نیاز برای نام نویسی را نداشتند و بدین ترتیب این نام نویسی برخی از مجربترین اساتید در حوزه روانشناسی ورزش انگلیس را در بر نمی گیرد.
از طرف دیگر، نام نویسی اجباری ملاکی برای رهایی عموم از تردیدها یا شناخت روانشناسان ورزشی غیر واجد شرایط را فراهم آورد. موضوع اعتباربخشی روشی برای مجبور ساختن کسانی است که از عنوان روانشناس استفاده می کنند، تا قانوناً ثبت نام نمایند، به طوری که هم اکنون این موضوع در برخی از کشورها به واقعیت پیوسته است و احتمال دارد این مورد در قرن آینده در انگلیس نیز انجام پذیرد.
راجع به سوال دوم باید گفت، کار روانشناسان ورزش کاملاً متنوع است. انجمن روانشناسی ورزش اروپا (۱۹۹۶) سه تکلیف مهم مربوط به روانشناسان ورزش را شناسایی کرد.
• پژوهش: تحقیق در همه جنبه های روانشناسی ورزش؛ هم نظری و هم عملی.
• تعلیم و تربیت: آموزش دانشجویان، کارمندان و ورزشکاران در حوزه روانشناسی.
• کاربرد: اندازه گیری و مداخله در مسائل مربوط به ورزش. این جنبه می تواند شامل عمل به عنوان مشاور برای کل تیم یا مشاوره کردن با تک تک اعضای تیم باشد.
به دلیل این که روانشناسی ورزش رشته ای جدید و گسترده است، این امکان برای روانشناسان ورزش هست تا دانسته هایشان رادر تمام جنبه ها رشد دهند. امروزه، ملاحظه خواهید کرد که رشته های تخصصی بسیار زیادی در روانشناسی ورزش شکل گرفته است. برای مثال یک روانشناس ممکن است متخصص حوزه انگیزش باشد (به فصل ۸ مراجعه کنید). آنها ممکن است صرفاً در موضوع انگیزش به پژوهش بپردازند، به مربیان راجع به انگیزش آموزش دهند و ممکن است با افراد ورزشکار در جهت بهبود انگیزشان کار کنند.
(جارویس، ۱۳۸۰، ص۱۹)
فصل اول
نقد عملکرد ورزشی
سطح انگیختگی
کنترل و هدایت انرژی
فنون آرمیدگی
تمرین تجسمی
تمرکز
اطمینان
بخش اول:
«نقد عملکرد ورزشی»
اغلب ورزشکاران بیش از ۱۵ ساعت در هفته را به تمرین اختصاص می دهند. هزینه‌هایی را هم که صرف تجهیزات، بیمه، مربیگری، و مسافرت آنان می شود، به این زمان تمرین باید اضافه کنیم. در مجموع تمام این تلاشها و مخارج برای “اجرای خوب” در مسابقات مهم صرف می شود.
با چنین سرمایه گذاریی، تعجبی ندارد که هر کس به دنبال پیروزی در رقابت باشد و به همین دلیل است که برنامه های روانشناسی ورزشی مورد توجه قرار می گیرند. یک برنامه استاندارد روانشناسی ورزشی شامل هدف گذاری، تمرین آرمیدگی، تجسم و تمرین تمرکز است. چنین برنامه ای نیازمند زمان و تلاش است، ولی این مهارتها در سایر زمینه های زندگی مانند مطالعه و کار نیز بکار می آیند، بنابراین عموماً سرمایه گذاری در آن مقرون به صرفه است.
برخی از روشها و مهارتها مانند تمرینات آرمیدگی، پیش از اینکه با اطمینان در مسابقات مهم به کار گرفته شوند، به تمرین زیادی نیاز دارند، اما برخی دیگر چنین نیستند. یکی از این فعالیتها که ورزشکاران می توانند فوراً از آن سود ببرند و به شیوه‌ای آسان آن را انجام دهند، نقد عملکرد ورزشی است.
یک نقد عملکرد موثر: اطمینان از افزایش می دهد، برای هر نوبت تمرین، هدف را مشخص می کند؛ به تکمیل راهبرد رقابتهای آتی کمک می کند؛ و زیان عملکرد ضعیف را به حداقل می رساند.
طرح زیر، پیامدهای احتمالی یک مسابقه را به شکلی ساده نشان می دهد. اجازه دهید تا هر موقعیت را به طور جداگانه بررسی کنیم و ببینیم که گذراندن چند دقیقه از وقت به نقد عملکرد، چه ارزشی خواهد داشت.
(وینتر، مارتیز، ۱۳۷۹، ص۲۷)
 الف) عملکرد خوب، برد
این، حالتی است که ورزشکاران برای آن تلاش می کنند و زمانی که اتفاق بیفتد، باید آن را جشن گرفت؛ بویژه اگر در یک مسابقه مهم رخ دهد.
احتمالاً شما از اینکه خوب عمل کرده اید و بازی را برده اید، احساس رضایت می‌کنید. نقد عملکرد می تواند برای ایجاد اطمینان و تقویت رفتار خوبی که انجام داده‌اید، مفید باشد. بسیاری از ورزشکاران نخبه تمایل دارند از اجرای خود یک مرور ذهنی به عمل آورند، مسابقه را تجسم کنند و احساس موفقیت را فراخوانی نمایند. اما عده ای هم پس از یک اجرای خوب ورزشی جشن می گیرند و انتقاد از عملکرد خود را فراموش می کنند؛ که کار بسیار ساده ای است.
به هر حال، نقد عملکرد ورزشی، و نه نقد نتیجه مسابقه، یک سرمایه گذاری مدبرانه است. در یک نقد عملکرد، شما بر اعتماد به نفس خود، و اینکه فشار را چقدر خوب تحمل کرده اید، و یا تمرکز خود را چگونه حفظ نموده اید، تاکید می کنید. سعی کنید که به پذیرفتن اجرای خوبتان بسنده نکنید؛ بلکه به خود پاداش دهید، رفتار مثبتی با خود داشته باشید، و بیش از همه به خاطر داشته باشید که عاملی باعث اجرای خوب شما شد.
(وینتر، مارتیز، ۱۳۷۹، ص۲۸)
ب) عملکرد خوب، باخت
وزشکار نخبه باخت را دوست ندارد؛ ولی این واقعیت را می پذیرد که با وجود خوب عمل کردن و بهترین بازی خود را عرضه کردن، بازهم احتمال باخت وجود دارد. در نتیجه، پس از باخت خود بسختی تلاش می کند تا افسرده و آشفته نشود و در عوض، به جنبه های مثبت اجرای خود فکر کنند. آنها به طور حتم، راهبردها و برنامه های تمرینی خود را برای بهتر عمل کردن در نوبت بعد، مرور می کنند، ولی با سرزنش کردن خود به خاطر چیزی که در کنترل آنها نبوده است، اعتماد به نفس خود را نابود نمی کنند. بله، اندکی زجرآور است که خوب اجرا کنید، ولی برنده نشوید، و خیلی طبیعی است که به احساسات شما لطمه وارد شود. اما باید کیفیت عملکرد خود را بازشناسی کنید. فقط به نتیجه فکر نکنید. کمی هم به شیوه ای فکر کنید که با آن با موقعیت سخت برخورد کرده اید. به شیوه ای فکر کنید که تمرکز کرده اید؛ و به روشی که با استفاده از آن تا پایان مسابقه مصمم مانده اید. این حالتهای روانی، مفید و موثرند. آنها را نادیده نینگارید؛ زیرا در این صورت، بار دیگر که به آنها نیاز دارید، در اختیار شما نخواهند بود.
(وینتر، مارتیز، ۱۳۷۹، ص۲۸)
ج) عملکرد ضعیف، برد
این حالت اغلب در رقابتهای محلی که حریف زیاد قوی نیست، رخ می دهد. معمولاً ورزشکاران ناپخته با قبول ستایشها و تحسینهایی که به خاطر برنده شدن از آنها می شود، خودشان را گول می زنند. از سوی دیگر، ورزشکاران پخته و بالغ که به پیشرفت می اندیشند، از مردم به خاطر حسن ظنشان تشکر می کنند؛ و در عین حال با جدیت به کار می پردازند تا عملکرد ضعیف مجدداً تکرار نشود.
(وینتر، مارتیز، ۱۳۷۹، ص۲۸)
گاهی وارد رقابتی می شوید که در آن، حریف خود را به آسانی شکست می‌دهید. در این زمان:
• عملکرد خود را چگونه به طورعینی نقد می کنید؟
• آیا تمرکز ضعیف خود را به فراموشی می سپارید و یا سعی می کنید که از این موقعیت درس بگیرید و برای دفعه بعد طرح بهتری بریزید؟
د) عملکرد ضعیف، باخت
احتمالاً ترجیح می دهید چنین نتیجه ای را فراموش کنید. مسلماً زمانی که نقد خود را به انجام رساندید، فراموش کردن بهترین کاری است که می توانید انجام دهید. بهترین روش این است که شخص دیگری در انتقاد به شما کمک کند تا از عدم درک صحیح انتقاد به وسیله افسردگی طبیعی، جلوگیری به عمل آید. اگرنقد به طورعینی و واقعی انجام شود، به راههای مثبتی برای ارتقای عملکرد آتی شما منجر خواهد شد.
 در ابتدا، احتمالاً شما را دلداری نخواهند داد؛ ولی اغلب ورزشکاران برجسته به شما خواهند گفت که آنها مهمترین درسهای خود را از بدترین اجراهای خود آموخته اند.
(وینتر، مارتیز، ۱۳۷۹، ص۲۸)
خلاصه
در ورزش، هیچ پدیده ای جای تجربه را نمی گیرد. اما در عین حال، به نظر می‌رسد که برخی از ورزشکاران از برخی دیگر سریعتر می آموزند. علت این است که آنها برای آموختن و درس گرفتن از عملکرد خود اهمیت بیشتری قائلند.
(وینتر، مارتیز، ۱۳۷۹، ص۳۱)….

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه ارتباط ورزش با افسردگی ,
:: بازدید از این مطلب : 578
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود مقاله استرس – بررسی میزان اثر بخشی آموزش مهارتهای مدیریت براسترس بر کاهش سبک کنارآیی اجتنابی،سبک اسناد منفی و ارتقای سلامت روان دانش آموزان

فهرست مطالب

فصل اول
مقدمه
۱-۱- بیان مساله

۱-۲- ضرورت و اهمیت تحقیق
۱-۳- اهداف تحقیق
۱-۴- فرضیه های پژوهش
۱-۵- متغیرهای پژوهش
تعریف اصطلاحات
۱-۶- تعاریف نظری‌و عملیاتی متغیرها
۱-۶-۱- مهارتهای مدیریت بر استرس
۱-۶-۲- سبک کنارآیی اجتنابی
تعریف عملیاتی
۱-۶-۳- سبک اسناد منفی
تعریف عملیاتی
۱-۶-۴- سلامت روانی
تعریف عملیاتی
۱-۶-۵- دانش آموز
۱-۶-۶- پایه تحصیلی
۱-۶-۷- جنسیت
خلاصه

فصل دوم
مقدمه
۲-۱- استرس یا فشارروانی
۲-۲- تعریف استرس
۲-۳- مدلهای استرس
۲-۳-۱- مدل محرک
۲-۳-۲- مدل پاسخ
۲-۴- ارزیابی های شناختی
۲-۵- استرس زاهای بالقوه
۲-۵-۱- فجایع ( وقایع آسیب زا )
۲-۵-۲- تاثیر وقایع مهم زندگی
۲-۵-۳-گرفتاریهای روزانه
۲-۶- استرس نوجوانی
۲-۶-۱- تأثیر محیط
۲-۶-۲- نشانه های استرس در نوجوانی
۲-۷- تعریف کنار آمدن
۲-۷-۱-کنارآمدن از دیدگاههای مختلف
۲-۷-۲- نظریة لازاروس دربارة کنارآمدن
۲-۷-۳- شیوه های مختلف کنار آیی
۲-۷-۴- مقیاس هایی از سیاهه شیوه های کنار آیی
۲-۷-۴-۱-کنارآیی مسئله مدار:
۲-۷-۴-۲-کنارآیی هیجان مدار : شامل
۲-۷-۴-۳- ترکیبی از کنارآیی مسئله مدار و هیجان مدار :
۲-۸- عوامل موثر بر استرس و کنارآیی
۲-۸-۱- حمایت اجتماعی
۲-۸-۲- تفاوتهای فردی
۲-۸-۲-۱- شخصیت نوع A
2-8-2-2- اضطراب و روان رنجورخویی
۲-۸-۲-۳- سخت رویی
۲-۸-۲-۴- خوش بینی در مقابل بدبینی
۲-۸-۳- عزت نفس
۲-۹- سبک اسناد
۲-۹-۱- سبک اسناد خوش بین/ بدبین
۲-۹-۲- سبک اسناد و رابطه آن با سلامت و سبک های کنارآیی
۲-۱۰- سلامت روان و ابعاد آن
۲-۱۰-۱- مفهوم سلامت روان
۲-۱۰-۲- بیماری روانی و سلامت روان : مدلت حالت کامل
۲-۱۱- آموزش مهارتهای مدیریت بر استرس
۲-۱۱-۱- مقدمه ای بر استرس و کنارآیی
۲-۱۱-۲- راهکارهای ذهنی و عقلانی جهت کنارآیی با استرس
۲-۱۱-۳- روشهای فیزیکی کنار آمدن با استرس
۲-۱۱-۴- مهارتهای مطالعه، آمادگی برای امتحان و مدیریت بر زمان
۲-۱۱-۵- مهارتهای ارتباطی و میان فردی
۲-۱۱-۶- تقویت اعتماد به نفس،عزت نفس ومقابله با افسردگی و نگرانی
۲-۱۱-۶-۱- آموزش مجدد سبک اسناد در افسردگی
۲-۱۲- مروری بر پژوهشهای پیشین
تحقیقات انجام شده در ایران
رابطه سبک های اسناد و شیوه کنار آیی با استرس
بررسی ها در زمینه شیوه های کنار آیی با استرس
مروری بر پژوهشهای انجام شده در خارج
الف- آموزش مهارتهای مدیریت براسترس:
ب) تحقیقات پیرامون راهکارهای کنارآیی:
خلاصه

فصل سوم
مقدمه
۳-۱- جامعه آماری
۳-۲- نمونه پژوهش
۳-۳- شیوه نمونه‌گیری
۳-۴- ابزارهای اندازه‌گیری
۳-۴-۱- مقیاس کنارآیی نوجوانان
سبک اول یا حل مشکل کنارآیی بارور
سبک دوم، مراجعه به دیگران
سبک سوم، کنار آمدن نابارور (اجتنابی)
نحوه نمره گذاری
اعتبار و پایایی مقیاس کنارآیی نوجوانان
۳-۴-۲- مقیاس – R90-SCL
توصیف ابعاد ۹ گانه آزمون R – ۹۰ – SCL
الف- شاخص ضریب ناراحتی (PSDI)
ب – علامت شناسی کلی علائم مرضی ( GSI)
ج – جمع علائم مرضی (PST)
نمره گذاری آزمون – R90-SCL
پایایی آزمون – R90-SCL
اعتبار آزمون – R90-SCL
3-4-3- پرسشنامه اسنادی در کودکان ونوجوانان
روایی و اعتبار پرسشنامه
۳-۵- روش اجرای پژوهش
۳-۶- طرح تحقیق
۳-۷- روشهای آماری در تحلیل داده ها
خلاصه

فصل چهارم
مقدمه
۴-۱- داده های توصیفی پژوهش
جدول ۴-۱: شاخص های توصیفی متغییر کسب کنار ایی اجتنابی گروه‌های آزمایش و گواه در مرحلة پیش
جدول ۴-۲: شاخص های توصیفی متغیر سبک کنارآیی اجتنابی گروه‌های آزمایش وگواه در مرحلة پس آزمون
جدول ۴-۳: شاخص های توصیفی متغیر سبک اسناد منفی و زیر مقیاس‌های آن در مرحله پیش آزمون
جدول ۴-۴: شاخص های توصیفی متغیر سبک اسناد منفی و زیر مقیاس ها آن در مرحلة آزمون
جدول ۴-۵: شاخص‌های توصیفی متغیر سلامت روان و ابعاد آن در مرحله پیش
جدول ۴-۶- شاخص های توصیفی متغیر سلامت روان و ابعاد آن درمرحلة پس
۴-۲- آزمون فرضیه های پژوهش
جدول ۴-۷: آزمون معناداری تفاوت میانگین‌ها در سبک کنارآیی اجتنابی در دوگروه آزمایش و گواه
جدول ۴-۸: آزمون معناداری تفاوت میانگین های دو گروه (آزمایش وگواه) در زیرمقیاس‌های سبک کنارآیی اجتنابی
جدول ۴-۹: آزمون معناداری میانگین های دو گروه آزمایش و گواه در کسب اسناد منفی
جدول ۴-۱۰: آزمون معناداری میانگین های دو گروه آزمایش – گواه در زیر مقیاس‌های سبک اسناد منفی
جدول ۴-۱۱: آزمون معناداری تفاوت میانگین های دو گروه آزمایش و گواه در متغیر سلامت روان
جدول ۴-۱۲: آزمون معناداری تفاوت میانگین های دو گروه آزمایش و گواه در زیر ابعاد فهرست ۹۰ نشانه مرضی
خلاصه فصل چهارم

فصل پنجم
مقدمه
۵-۱- خلاصه و نتیجه گیری
۵-۲- بحث و جمع بندی (بحث دریافته ها)
۵-۳- محدودیت های پژوهش
۵-۴- پیشنهادات
پیشنهادات بکار بسته:
پیشنهادهایی جهت پژوهشهای بعدی:
فهرست منابع فارسی
References
ضمائم

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود مقاله استرس – بررسی میزان اثر بخشی آموزش مهارتهای مدیریت براسترس بر کاهش سبک کنارآیی اجتنابی،سبک اسناد منفی و ارتقای سلامت روان دانش آموزان ,
:: بازدید از این مطلب : 733
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود پروژه اعتباریابی پرسشنامه هوش هیجانی بار – ان در جمعیت دانش آموزی شهر یزد در سال تحصیلی ۸۷-۱۳۸۶
فهرست مطالبفصل اول: طرح تحقیق
مقدمه
بیان مسأله
اهمیت و ضرورت تحقیق
اهداف پژوهش
- هدف کلی
- اهداف جزئی
سؤالات پژوهش
فرضیه های پژوهش
تعریف متغیر
- تعریف نظری
- تعریف عملیاتی

فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق

مقدمه
بخش اول: سوابق نظری
تاریخچه طرح هوش هیجانی
تعاریف هوش هیجانی
خصایصی که هوش عاطفی را می سازند
گستره هوش هیجانی
هوش هیجانی و توانایی شغلی
هوش هیجانی و موفقیت زناشویی
هوش هیجانی و اختلال های روانی
هوش هیجانی و حافظه
هوش هیجانی و آینده
آموزش و پرورش و افزایش هوش هیجانی
نقش مدرسه در پرورش هوش هیجانی
هوش هیجانی از دیدگاه بار-اُن
مشخصات هوش هیجانی بار- اُن
حیطه های پرسشنامه هوش عاطفی بار-اُن
نحوه نمره گذاری پرسشنامه
معرفی سئوالات مربوط به هر مقیاس
کلید نمره گذاری آزمون هیجان بهر بار-اُن
ارزیابی پرسشنامه هوش عاطفی بار-اُن
لزوم هنجاریابی پرسشنامه هوش عاطفی بار-اُن
بخش دوم: سوابق پژوهشی
پژوهش های خارجی
پژوهش های داخلی

فصل سوم: روش شناختی تحقیق

مقدمه
روش تحقیق
جامعه تحقیق
نمونه تحقیق
روش نمونه گیری
ابزار پژوهش
روش اجرای تحقیق
روش های تجزیه و تحلیل داده ها
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها
مقدمه
۱- ماتریس همبستگی سئوالات آزمون با هم و با نمره کل
۲- ماتریس همبستگی خرده مقیاس ها قبل از تحلیل۶
۳- محاسبه پایایی کل آزمون
۴- تحلیل پایایی درونی مقیاس های پرسشنامه هوش هیجانی
۵- شاخص های توصیفی خرده مقیاس ها و میانگین کل هوش هیجانی
۶- ماتریس همبستگی کل خرده مقیاس ها با هم و با نمره کل
۷- تحلیل عوامل به روش مؤلفه های اصلی و چرخش واریماکس
فرضیه های تحقیق
نتیجه نهایی تحلیل پرسشنامه
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
مقدمه
مروری بر تحقیق
بحث و نتیجه گیری
پیشنهادات تحقیق
- پیشنهاد به والدین
- پیشنهاد به دانش آموزان
- پیشنهاد به معلمان
- پیشنهاد به مسئولین آموزش و پرورش
- پیشنهاد برای تحقیقات آینده
محدودیت های تحقیق
- محدودیت های تحت کنترل پژوهشگر
- محدودیت های خارج از کنترل پژوهشگ
منابع و مآخذ
منابع فارسی
منابع انگلیسی
منابع اینترنتی
ضمائم
معرفی نامه از دانشگاه
معرفی نامه از آموزش و پرورش
نمونه ای از پرسشنامه
نمونه ای از پاسخنامه
جدول ها و نمودارهای تحقیق
- ماتریس همبستگی سئوالات آزمون با هم و با نمره کل
- ماتریس همبستگی خرده مقیاس ها قبل از تحلیل
- محاسبه پایایی کل آزمون
- تحلیل پایایی درونی مقیاس های پرسشنامه هوش هیجانی
- شاخص های توصیفی خرده مقیاس ها و میانگین کل هوش هیجانی
- ماتریس همبستگی کل خرده مقیاس ها با هم و با نمره کل
- تحلیل عوامل به روش مؤلفه های اصلی و چرخش واریماکس
- خلاصه مطالعه سموعی ۱۳۸۲
مقالات انگلیسی

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه اعتباریابی پرسشنامه هوش هیجانی بار – ان در جمعیت دانش آموزی شهر یزد در سال تحصیلی ۸۷-۱۳۸۶ ,
:: بازدید از این مطلب : 658
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد

دانلود مقاله مضمون قانونی مراقبت پرستاری روانپزشکی

فهرست مطالب

“مضمون قانونی مراقبت پرستاری روانپزشکی”

بستری شدن بیمار Hospitalizing The Patient
پذیرش داوطلبانه Voluntary Admission
پذیرش غیر رسمی Informal Admission
پذیرش غیرداوطلبانه (حکم توقیف- پذیرش الزامی)
Involuntary Admission (Commitment)
فرآیند حکم توقیف (پذیرش الزامی) The Commitement Process
بستری شدن بلندمدت (توقیف رسمی)
Long – term (Formal commitment)
بستری شدن فوری (اورژانس) Emergency
خطر Dangerousness
بلاتکلیفی حکم توقیف Commitment Dilemma
2- اندازه زیان
۳- احتمال
۴- نزدیک شدن زمان وقوع خطر
۵- تکرار متناوب
۱- طبیعت زیان یا هدایت
آزادی انتخاب Freedom of Choice
ملاحظات اخلاقی Ethical Considerations
ترخیص از بیمارستان Discharge
ترخیص مشروط Conditional Discharge
ترخیص قضائی Judical discharge
ترخیص دائم (نهائی) Absolute Discharge
حکم‌توقیف یا پذیرش‌الزامی بیمارسرپائی Outpatient Commitment
حقوق بیمار Patients’ Rights
بی‌کفایتی ، عدم صلاحیت Incompetency
شش بعد از مفهوم محدودیت ها :
نقش پرستاری در حقوق بیمار
اقدامات نخستین برای وضع قانون Legislative Initiatives
مصوبه اصلاحی بودجه عمومی
Omnibus Budget Reconciliation Act (OBRA)
مصوبه آمریکائی های معلول Americans with Disabilities Act
مصوبه حفاظت و حمایت Protection and Advocacy Act
روانپزشکی و مسئولیت جنائی
Psychiatry & Criminal Responsibility
مقررات پیشرفته Advanced Directives
تست محرک غیر قابل مقاومت Irresistible Impulse Test
تست مؤسسه حقوقی آمریکا American Law Institute’s Test
نقش قانونی پرستار
پرستار بعنوان فراهم کننده خدمات
دادخواهی Litigution
جایگاه بیماران روانی متخلف
مورد سوم: Bourlesses در برابر Delicata
خلاصه فصل Summary
مورد دوم: Lower Bucks Hospital در برابر Vattimo
ویژه گی های گزارشات خوب پرستاری:
مسئولیت های قانونی
پرستار به عنوان یک کارمند
پرستار بعنوان شهروند
برخورد منافع Interest Conflict Of
استخدام Employment :
انجمن پرستاران مریلند: لیست حقوق به ثبت رسیده پرستاران
Maryland Nurses’ Association
بطور فردی Individual:
حرفه ای Professional:
بطور فردی Individual:
استخدام Employment:
مورد اول: Strange در برابر Valentine

(((برای دانلود کلیک کنید)))

 



:: موضوعات مرتبط: پروژه ها , ,
:: برچسب‌ها: دانلود مقاله مضمون قانونی مراقبت پرستاری روانپزشکی ,
:: بازدید از این مطلب : 596
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آبان 1392 | نظرات ()