دانلود گزارش کارآموزی در مجتمع فولاد اهواز فهرست مطالب
پیشگفتار
عیب های مکانیکی موتور نشت روغن دود سیاه یا خاکستری تیره آزمون فشار بخار کارتر صدای یاتاقان میل لنگ تجزیه روغن سیستم سوخت رسانی ارزیابی کیفیت سوخت آزمون های سیستم سوخت رسانی آب روغن سوزی پایین بودن میزان کمپرس آزمون نشت سیلندر پمپ سه گوش
مدار برگشت سوخت
مدار سوخت پر فشار سوخت پاشها پمپ سوخت پاش سیستم هواکش توربو شارژ کن گرفتگی لوله برگشت سوخت سیستم تخلیه دود سیستم راه اندازی موتور بسمه تعالی برای اطلاعات از وضعیت داخل موتور از گیج روغن ( میل روغن نما ) و درجه فشار روغن ( فشار سنج ) استفاده کنید . روغن الوده را می توان بوکشید و در موارد جدی روغن را نزدیک سینی کارتر بیرون می زند . وقتی گیج روغن را نزدیک منیفولد داغ نگه دارید اگر روغن آب داشته باشد، بخار می شود . اتیلن گلیکول ( ضد یخ ) با روغن واکنش انجام می دهد و مایع قهوه ای رنگ و چسبناکی تولید می کند که روی گیج روغن مشهود است . فشار روغن به سرعت باید بالا برود و اگر یاتاقانها خوب باشند ، تحت بار نباید تغییر کند. با اندازه گیری ولتاژباتری در هنگام موتور گردانی می توان عیوب سیستم راه اندازی را به سرعت تشخیص داد . اگر ولتاژ به اندازه ۲۵ درصد یا بیشتر کاهش یابد باید غلظت آب اسید باتری را اندازه گیری کند و در جستجوی خانه ای از باتری باشد که اتصال کوتاه کرده است . استارت و کابلهای آن را ، بر اساس میزان جریان کشی ، وارسی کنید: اگر استارت بیش از اندازه جریان می کشد نشان دهنده مقاومت مدار است. بسیاری از وضعیتها از قبیل پایان بودن توان موتور ، دود کردن موتور ، بد کارکردن در دور آ رام ، نرم کارنکردن و بد روشن شدن را می توان به موتور یا سوخت مربوط کرد . اگر با استفاده از سوخت پاش سالم مشکل حل نشد، آزمونهای تراکم و نشت سیلندر را ، به شرحی که در ادامه مطلب می آید انجام دهید . آزمونهایی که روی موتور انجام می شود ، از آزمونهایی که روی سیستم سوخت پاشی انجام می شود آسانترند و می توان آنها را داخل محوطه انجام داد.
دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی مجاز ایران خودرو فهرست مطالب
گیربکس ۱
کنترل مقدار روغن ۳ شافت اصلی ۴ دیفرانسیل از نوع بلبرینگی ۶ انتخاب واشر خار دار ۱۲ تعویض دسته دنده و بوشها ۱۶ تعویض کانال هدایت کننده روغن ۱۷ انژکتور ۲۴ انواع نازل یا سوخت پاش ۲۷ انژکتور نوع سوراخ دار ۲۸ سوخت پاشهای زبانه ای یا تنبل ۲۹ آزمایشهای انژکتور ۳۲ تمیز کردن سوخت پاش ۳۷ گیربکس : این تیپ اتومبیلها دارای گیربکس نوع JB می باشند : L42-B37-C37-S37-L48-B40-B40-C40-S40-F40 تیپ و پسوند تیپ و شماره ساخت بروی پلاکی که روی پوسته کلاچ حک شده است . توجه: بعضی از پلاکها تیپ دوم رنگی هستند . این کد تیپ شافت گیربکس اتومبیل را مشخص می کند. راهنمای تعویض دنده سیستم همدور کننده از نوع بورگ وانر می باشد. گیربکس پنچ دنده تیپ چهارم: تغییر رزوهای پیچ و انتهای دمنده پنج در صورتیکه عمق رزوهای و پنج انتهای شافت دوم کاهش یافته باشد باید از یک پنج بطول ۲۷mm استفاده شود.
مذاب چدن : بر روی این مذاب بعد از خارج کردن از بوته پودر سیلاکس که قرمز رنگ و دانه درشت تر از کاوارل می باشد می ریزند تا شیره و تفاله و سرباره را جذوب خود بکند و باعث می شوند که این مواد غیره ضروری بر روی مذاب جمع شده و به راحتی جمع آوری شوند در ضمن پودر بوراکس که سفید رنگ و نرم می باشد و همچنین حالت دانه ریزتری دارد برای مذاب آلیاژهای مس، برنج، برنز و غیره استفاده می شود.
قطعه نورد در ۶۰۰ درجه سانتیگراد، دارای ساختار کاربیدی که کاربیدها سخت می باشند که با زمینه مارتنریت یا پرلیت.
انواع روشهای قالبگیری در کارگاه ۲ مدل سازی ۵ انواع و اقسام غلتکها و رینگها ۸ کارگاههای خاص ۱۰ تجهیزات کارگاه ریخته گری ۱۲ مجتمع آزمایشگاهی و آزمایشگاههای مواد ۱۸ قالبگیری زمینی ۲۴ قالبگیری CO2 ۲۶ ماهیچه سازی ۲۷ برخی از مشخصه های سنماتیت ۳۳ عوامل موثر در انتخاب کوره ۳۵ آزمایشهای آزمایشگاهی چدن ۳۶ تئوری ریخته گری فولادها ۴۲ فولادهای کم کربن ۴۴ مقدمه شرکت قالب سازی فیکس در سال ۱۳۷۵ تاسیس گردیده و این شرکت در جاده قدیم کرج بلوار فتح – جوشن ۳ کوچه چهار شرقی قرار دارد . کارگاه ۳۵۰۰ متر می باشد که شامل یک سوله بزرگ و در کنار آن یک ساختمان دو طبقه که شامل دفتر کارگاه محل قرار گرفتن دستگاهها می باشد . در پشت سوله یک محوطه می باشد که در آن انواع کوره ها از جمله کوره زمینی – دوار – کوپل قرار دارد . بیشتر تولیدات این کارگاه شامل سفارشات چدن – چدن نشکن و آلومینیوم می باشد . البته مس ،روی و برنج و برنز و غیره نیز هست ولی کمتر از این سفارشات را دارند . عمده سفارشات تولیدات این کارگاه شامل کارتر روغن کمپرسورهای ۲۵۰ لیتری ، لوازم دستگاه آپارت گیری و پنچر گیری و سیلندر ماشین های سنگین و غیره که اینها برای ریخته گری آلومینیوم و همچنین چدن ریزی برای انواع و اقسام قطعات ماشین آلات سنگین می باشند .
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت سایوان (فرآیند جوشکاری) فهرست مطالب
سپاسگزاری
فرایندهای جوشکاری ۱ فرایند جوشکاری مقاومتی نقطه ای ۱۱ اصطلاحات و بهسازی در نحوه جوشکاری نقطه ای ۲۱ جوشکاری مقاومتی غلطکی ۲۵ اصطلاحات و بهسازی برای جوشکاری مقاومتی غلطکی ۲۸ فرایند جوش جرقه ای ۳۱ فرایند جوش سربه سر ۳۲ فرایند جوش تصادمی ۳۲ نکات ایمنی در جوشکاری و برشکاری ۳۳ فرآیندهای جوشکاری «مقاومتی» Resistance Welding مقدمه و کلیات : فرآیندهای جوشکاری مقاومتی با فرآیندهای قبلی تفاوت کلی دارد .اتصال دو سطح توسط حرارت و فشار توأماً انجام می گیرد .فلزات به دلیل مقاومت الکتریکی در اثر عبور جریان الکتریکی گرم شده و حتی به حالت مذاب نیز میرسند که طبق قانون ژول حرارت حاصل با رابطه زیر تعیین میشود.Q=KRI2t =I شدت جریان( آمپر) ، R مقاومت( اهم)، t زمان( ثانیه) وQ ،حرارت (ژول). فرآیندهای قوس الکتریکی حرارت در روی کار بوسیله هدایت و تشعشع توزیع می شود اما در فرآیندهای جوشکاری مقاومتی حرارت در عرض داخلی و سطح مشترک دو ورق در موضع اتصال در اثر عبور جریان الکتریکی تولید و منتشر می شود . جریان الکتریکی مذکور از طریق الکترودها و تماس آنها به سطح کار منتقل و یا از طریق ایجاد حوزه مغناطیسی احاطه شده در اطراف کا به قطعه القاء می شود . هر چند هر دو روش بر اساس حرارت مقاومتی پایه گذاری شده است اما معمولاً نوع اول فرآیند جوشکاری مقاومتی و دومی به فرآیند جوشکاری القائی نیز مرسوم شده است .
دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو فهرست مطالب
مقدمه آ
بخش اول : پیاده و سوار کردن قطعات موتور کلیات مربوط به بازدید قسمتهای موتور ۱ آزمایش رینگ های پیستون ۱۰ کلیات مربوط به بستن موتور ۱۳ بستن میل لنگ و کپه های ثابت روی بلوک موتور ۱۳ بستن پیستون ، گچن پین و شاتون ۱۵ جا انداختن رینگها روی پیستون ۱۶ جا انداختن پیستون و شاتون ۱۷ بستن اویل پمپ به بلوک موتور ۱۹ بستن فلایویل روی میل لنگ ۱۹ بستن میل سوپاپ ۲۰ بستن دینام واستارت بر روی موتور ۲۴ بخش دوم : تعمیر سیلندر سائیدگی سیلندر و علل آن ۲۵ سنگ زدن یا پولیش موتور ۳۰ بوش های سیلندر ۳۴ تعمیر ترک های بلوک سیلندر ۳۶ بخش سوم : تعمیر سوپاپ و سرسیلندر عیب های سوپاپ ۳۷ بخش چهارم : چرخ دنده های جلوی موتور و طرز تنظیم آنها تایمینگ ۴۱ بخش پنجم : تعمیر شاتون ، میل لنگ و یاتاقانها کلیات مربوط به شاتون و گجن پین ۴۸ سنگ زدن میل لنگ ۶۱ یادآوری ۶۸ ساختمان یاتاقان ۷۱ علل صدمه دیدن یاتاقانها ۷۶ بخش ششم : عیب یابی کاهش کشش موتور ۷۸ عواملی که در عمر موتور تاثیر دارند ۸۳
دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه کاشی صبا فهرست مطاب
گزارشی کلی از خط تولید کارخانه کاشی کاوه و بیان یکسری اطلاعات در مورد وسایل بکار رفته در کارخانه یک سرامیست در این واحد صنعتی درچه قسمتهایی کارمی کند مجموعه ها و زیر مجموعه های کارخانه دستگاههای موجود در کاشی کاوه توضیحاتی مختصر در مورد سیکل تولید سخانی با سرپرست شیفت سخنان مسئول آزمایشگاه در مورد زدن یک طرح بر روی کاشی کف سخنان یکی از کارگران ماهردر مورد درجه بندی کاشی ها سخنان مسئول دستگاههای چاپ گزارشی کلی از خط تولید کارخانه کاشی کاوه و بیان یکسری اطلاعات در مورد وسایل بکار رفته در کارخانه کائون : در صد بیشتر بدنه را تشکیل می دهد و از خاک رس تهیه می شود . رس در بازار قیمت ارزانی دارد . ۵۰ درصد حجم بدنه را کائولن تشکیل می دهد . یک بدنه به علت شیرین کیجی که دارد و گرمایی که می بیند استحکام بیشتری پیدا کرده و نفوذ پذیری آب را کمتر می کند . سئوال : مواد اولیه را به صورت شستشو شده ای از جاهای دیگر می گیرند یا خیر ؟ جواب : کمتر شده که ما این کار را انجام دهیم . و اگر هم مواد شستشو شده را تهیه کنیم در مرحله لعاب مورد استفاده قرار می گیرند . مثلاً یک نوع کائولن داریم که از مرند می آید و شستشو می باشد . اما کائولنی که برای بدنه مورد استفاده قرار می گیرد باید ، شستشو شده می باشد و به صورت فراوری نشده از معدن بارگیری می شود . فلدسپار نیز دارای کبالت (۲) هست و باید ذوب شود تا ذرات استحکام پیدا کنند در غیر این صورت به هم نمی چسبند .
دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان (شیر پگاه) فهرست مطالب مقدمه آشنایی با مکان کارآموزی نحوه استفاده از الکترو موتور تک فاز صنعتی نحوه استفادهاز الکتروموتور سه فاز صنعتی طرز کار با طرلهایی برقی و دیزلی شرح ساختمانی با طرح و سرویس و نگهداری آن هیدرومتر یا چگالی سنج دشارژ طریقه نگهداری باطری و مواظبت از آن مدار فرمان پر کن و درب بندی لیوان مدار فرمان تابلو پوستر پمپ اطفای حریق راه اندازی کمپرسور آمونیاک ستاره مثلث شرح موتورهای الکتریکی DC وآلترناتور و دینام آلترناتورها دینام یا ژنراتور الکتروموتورهای حرکت به نام خداوند بخشنده مهربان مقدمه : کارخانه ی شیر پگاه اصفهان که در کیلومتر پنچ جاده ی تهران قرار دارد و بسیار وسیع است . در شبانه روز یعنی ۲۴ ساعت حدوداً ۳۳۰ تن شیر تولید می کند و به بازار عرضه می کند . این کارخانه دارای سالن های مختلفی است . سالن های همچون پاستو جدید ،پاستو قدیم ،سالن ماست ، سالن دوغ ، کره و سالن پنیر ، سالن پاستو جدید برای تولید آب میوه و پنیر و سالن پاستو قدیم برای تولید شیر و شیر قهوه و شیر کاکائو .
این کارخانه در حدود ۵۰۰ کارگر و کارمند دارد که در ۳ شیفت شبانه روز کار می کنند و دارای یک ساختمان اداری است . موفقیت و پیشرفت این کارخانه را از خدای متعال خواستاریم .
دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو فهرست مطالب مقدمه ۱ سیستم سوخت رسانی بنزینی ۲ علائم سوختگی واشر سر سیلندر ۳ سیستم برق اتومبیل ۶ سیستم جرقه و الکتریکی ۱۵ قسمتهای کویل ۱۶ سیستم خنک کننده و روغنکاری ۲۵ سیستم ترمز – فرمان تعلیق ۳۰ سیستم فرمان ۳۳
دانلود گزارش کارآموزی در اداره کل امور فنی و تجهیزات شرکت فرودگاههای کشور فهرست مطالب
سپاسگذاری
آشنایی به مکان کارآموزی مقدمه تعمیر و نگهداری باز کردن درب سوپاپ فیلر گیری سوپاپ باز کردن انگشتی و متعلقات آن سر سیلندر باز کردن سرسیلندر کربن گیری سر سیلندر پیاده کردن سوپاپ ها سرویس و نصب سر سیلندر آب بندی سوپاپ سوار کردن سر سیلندر سرویس و نگهداری کاربراتور تعویض فیلتر کاغذی هوا شستشوی فیلتر سیمی هوا سرویس کاربراتور عیب یابی سیستم سوخت عیب یابی سیستم جرقه سرویس و نگهداری باتری نصب و تنظیم پلاتین دلگو باز کردن پلایین تنظیم پلاتین شمع اتومبیل تمیز کردن شمع تشخیص معایب شمع سیستم خنک کاری (تعمیر و نگهداری ) نصب پمپ آب سیستم روغنکاری تعویض روغن موتور تعویض روغن جعبه دنده پر کردن مخزن روغن کلاچ هوا گیری سیستم کلاچ تکمیل روغن دیفرانسیل سرویس و آچار کشی و تنظیم قسمت های مختلف آچار کشی میل گاردان طریقه تنظیم لنت ترمز کاسه ای (کفشکی) طریقه رگلاژ اتوماتیک ترمز دستی هواگیری سیستم ترمز روغنی تعویض لنت ترمز دیسکی (لقمه ای) تکمیل روغن جعبه فرمان صداهای غیر عادی از اتومبیل روغنکاری شانه فرمان سپاسگذاری با نهایت سپاس از خداوند متعال که مرا در تمام مراحل زندگی و به خصوص در این مرحله از زندگی که مرا یاری کرده تا بتوانم دوران تحصیلی خود را در مقطع کاردانی به پایان برسانم ، جادارد که از استادان خود در این دانشکده و به خصوص استاد راهنمای کارآموزی اینجانب جناب آقای دکتر برهانی که لازم می دانم از ایشان تقدیر و تشکر به عمل آورم . همچنین از سرپرست و مسئول اداره ماشین آلات اداره فنی تجهیزات شرکت فرودگاههای کشور نیز که کال همکاری را با اینجانب در زمینه پذیرش و آموزش دوره کارآموزی اینجانب داشته اند تشکر و قدردانی نمایم .