اصول کلی انبارداری، نگهداری، حمل و نقل اجناس پلی اتیلن ۱۷
بازرسی و کیفیت جوشکاری ………………… ۲۷
طریقة تعمیر و جمعآوری علمکهای پلی اتیلن….. ۳۷
نحوه تعمیرات شبکههای پلی اتیلن………….. ۴۵
معرفی دستگاه P2000 ……………………. 72
«نکاتی مهم در مورد جوشکاری الکتروفیوژن»
متن ارائه شده ذیل در ارتباط با مبحث جوشکاری الکتروفیوژن میباشد که با تکیه بر مشکلات حادث در کارگاههای مختلف و بحث و بررسی پیرامون آنها با کارشناسان داخلی و خارجی نوشته شده است. بنابراین اکیداً توصیه میشود نتایج و مبانی ارائه شده به طور جدی به کار گرفته شود تا قادر باشیم حتی المقدر از هر گونه خلل و نقائص بعدی پیشگیریی کرده باشیم.بر اساس شواهد موجود و نمونههای ارسالی به آزمایشگاه ری و مشکلات عنوان شده از طرف مناطق در تعداد قابل توجهی از جوشهای الکتروفیوژن مواد مذاب به صورت غیرطبیعی از نشانگرهای جوین (WELD INDICATOR) خارج شده و موجب بروز نگرانی راجع به کیفیت جوش گردیده است. خروج غیرطبیعی مواد مذاب غالباً به صور ذیل بوده است:
- از هر دو نشانگر جوش مواد مذاب با حجم زیاد بیشتر از حالت معمول خارج شدهاند.
باردهی ترانسفورماتور ۱ شرایط پارالل کردن ۲ تنظیم ولتاژ ۵ مراقبت و نگهداری از ترانس های قدرت ۹ دژنکتورها ۱۴ اندازه گیری زمان قطع و وصل کلید ۱۷ سکسیونرها ۱۸ ترانسفورماتورهای ولتاژ ۲۳ ترانسفورماتورهای جریان ۲۵ راکتورها ۲۹ فیوزها ۳۱ برقگیرها ۳۳ تست دوره ای تجهیزات ۳۶ نیروگاهها و پست های برق ۳۸ زمین حفاظتی در تجهیزات الکتریکی ۴۴ بازرسی و تست شبکه اتصال زمین ۵۰ کابلهای قدرت سه فاز ۵۰ استفاده از فیلتر ترموسیفون در ترانسفورماتور ۵۳ باردهی ترانسفورماتور ابتدا باید گفته شود که که مطلوب ترین شرایط برای کار یک ترانس این است که با تمام ظرفیت تحت سرویس بوده و ایزولاسیون آن نیز نباید از حد مجاز تجاوز ننمایند. اضافه بار مجاز عملا منحنی مصرف بار الکتریکی که در طول شبانه روز غیر یکنواخت بوده و در فاصله زمانی مشخصی مقدار ماکزیمم خود را خواهد داشت . از طرف دیگر با توجه به این حقیقت که عمر مفید هر نوع از عایق های الکتریکی پس از جذب میزان معینی حرارت به اتمام می رسد , می توان در ماقع پیک بار , ترانس را به صورتی تحت اضافه بار قرار داد که اضافه فساد عایق در این پریود درست به اندازه کمبود فساد آن در زمان مینیمم بار باشد .
تاریخچه صنعت برق ۱ هیتر ۲ بویلر ۳ توربین ۷ ژنراتور ۹ ترانسفورماتور ۱۴ پست های فشار قوی ۱۸ کلیدهای قدرت ۱۹ پست های برق قدرت ۲۲ پست ۲۵ اجزای تشکیل دهنده پست ها ۳۲ خصوصیات برقگیر ۳۴ ترانسفورماتور ۴۰ استقامت الکتریکی روغن ۴۱ ترانسفورماتورهای جریان و ولتاژ ۴۴ ترانسفورماتورهای تغذیه داخلی ۴۶ سکسیونر قیچی ای ۴۷ نکاتی در مورد نصب پایه ها و ترانس ۵۰ تعویض پایه فیوز سوخته ۵۲ چند نکته ای در مورد آزمایش اتصالات ایمنی ترانس ۵۳ کنتاکتور ۵۴ STOP & START ۵۹ چراغ های سیگنال ۵۹ تاریخچه صنعت برق : صنعت برق در ایران از سال ۱۲۸۳ شمسی با بهرهبرداری از یک دیزل ژنراتور ۴۰۰ کیلو واتی که توسط یکی از تجار ایرانی بنام حاج حسین امینالضرب تهیه و در خیابان چراغبرق تهران (امیر کبیر) فعلی گردیده بود آغاز می شود.این موسسه بنام دایره روشنایی تهران بود و زیر نظر بلدیه اداره میشد. این کارخانه روشنایی چند خیابان عمده تهران را تامین میکرد، خانهها برق نداشته و تنها به دکانهای واقع در محلهها برق داده میشد و روشنایی آن از ساعت ۷ الی ۱۲ بود و بهای برق هم براساس لامپی یک ریال هر شب جمعآوری میشد. از سال ۱۳۱۱ اولین کارخانه برق دولتی به ظرفیت ۶۴۰۰ کیلووات در تهران نصب گردید، ولی مردم از گرفتن امتیاز خودداری میکردند و به همین دلیل برای پیشرفت کارها برای کسانی که انشعاب برق میگرفتند یک کنتور مجانی به عنوان جایزه در نظر گرفته میشد. چند سال بعد وضع تغییر کرد و کار به جایی رسید که انشعاب برق سرقفلی پیدا کرد.
دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو فهرست مطالب
مقدمه ۱
دانستنیهای فنی خودروهای انژکتوری ۲ دانستنیهای عمومی خودرو ۳ انژکتور چیست و سیستم سوخت رسانی انژکتوری چگونه کار می کند؟ ۴ اجراء سیستم سوخت رسانی انژکتوری ۷ ECU و سیستم جرقه زنی ۱۱ Air bag انواع سیستمهای جرقه زنی پلاتینی و ترانزیستوری ۱۳ شبکه مالتی بر روی خودروهای پژو ۱۸ عیب یابی موتور ۲۰ عملکرد یاتاقانها و روغنکاری در موتور ۲۸ جلوگیری از چرخش یاتاقان ۳۴ خصوصیات مواد مورد استفاده در یاتاقان ۳۷ ABS ۳۹ ABS در خودروهای سنگین ۴۶ ABS در شرکت های بزرگ ۴۹ انواع ترمز و عمل آنها ۵۰ ترمز خلایی و هیدروکلسی – هیز ۵۸ طرز کار دستگاه در موقع ترمز کردن ۵۹ مقدمه : شرکت ایران خودرو در واقع پیکان اولین تجربه ایران از تولید خودرو انبوه بود در ابتدا کلیه قطعات این خودرو از تالبوت انگلستان خریداری و فقط در ایران عملیات مونتاژ ، جوشکاری و رنگ آمیزی روی ان صورت می گرفت . از سال ۱۳۴۷ ایران خودرو ساخت بسیاری از قطعات از جمله قالب اتاق ، بدنه و درب ها و صندلی و …. را در ایران آغاز کرده و تا جایی پیش رفت که هم اکنون ۹۸ در صد آن را در داخل کشور می سازد این خودرو طی سه دهه عمر خود در ایران د رمدلهای کار ، دولوکس ، تاکسی ، جوانان ، وانت و استیشن تولید شده است . از دیگر تولیدات ایران خودرو ناسیونال خودرو سواری هیلمن با موتور اونجر بود که شباهت زیادی به پیکان داشته و فقط طی سالهای ۵۷-۵۵ تولید شد .
لوله ها و اتصالات ۱ سیستم های تخلیه فاضلاب ۲ چاهها و سپتینک تانکها ۳ تعیین محل مسدود لوله فاضلاب ۹ باز کردن فاضلاب نقاط مصرف ۱۰ استفاده از شیلنگ ۱۲ لوله باز کن برقی ۱۳ پیاده و سوار کردن توالت های دیواری ۱۴ رفع آبهای سطحی ۱۶ انواع ناودانهای رایج در ایران ۱۷ محاسبه ناودانها و کفشورها ۲۰ تهویه وسایل بهداشتی و فاضلاب ساختمان ۲۳ آموزش گرما ۲۶ سپتینک تانکها ۳۸ سپتیک تانکها: سپتیک تانکها مخازن بدون نشتی هستند که فاضلاب را در خود نگهداری کرده و موجب تجزیه آنها بوسیله باکتریها می شوند. سپتیک تانکها بر خلاف چاهها بر رو ی فاضلاب عمل کرده و وسایل بهداشتی تری برای دفع فاضلاب محسوب می شوند. ساختمان و نصب سپتیک تانکها را بایستی با توجه به مقررات شهری انجام داد.
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت میل لنگ سازان (مدلسازی، جوشکاری و …) فهرست مطالبمقدمه مکان کارآموزی
مجتمع کارگاهی و مجتمع آزمایشگاهی
تجهیزات کارگاه ریخته گری مجتمع آزمایشگاهی و آزمایشگاههای گروه مواد قالبگیری مدلهای یک تکه و ساده : قالبگیری زمینی قالبگیری مدلهای دو تکه با ماهیچه متحرک قالبگیری co2 (دی اکسید کربن) ماهیچه سازی تکثیر مدل و ساخت مدل صفحهای چدن (CAST IRON) خواص مهندسی چدن خاکستری طرح سوال : چدن خاکستری مراحل تولید چدن با گرافیت کروی : چدن نشکن (چدن با گرافیت کروی) : پیشنهادات : - نکات پایانی آزمایشهای آزمایشگاهی چدن : مقدمه دانجشویان در طول دوران تحصیلات دانشگاهی ، چه در مقطع کاردانی و چه در مقطع کارشناسی هر کدام درسهای متناسب با رشته تحصیلی خود و همچنین کارهای عملی را می خوانند و انجام می دهند . پس از اتمام درس و کارهای عملی لازم است دانشجو با مراجعه به محیط بیرون با چگونگی کار در کارگاهها و کارخانجات آشنا شود و به اصطلاح دوران تکمیلی رشته خود را با انجام کار در کارخانجات بگذراند . بدین منظور دانشگاه برای هر دانشجو متناسب با رشته آنان واحد کارآموزی را ارائه می دهد تا دانشجو با معرفی به مکان کاراموزی کار در آنجا را شروع کند و بتواند در پایان کار گزارشی از عملکرد خود در طول این مدت را به دانشگاه ارائه دهد . در اینجا این سوال پیش می آید که هدف از کارآموزی چیست ؟ در اصل هدف از کارآموزی آماده کردن فرد برای کار در بیرون از محیط تحصیلی خود می باشد تا بتواند پس از اتمام درس کار در رشته تحصیلیاش را تجربه و انجام دهد .امیدواریم همه دانشجویان در طول کارآموزی موفق و سربلند باشند .
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت نوروز پیمان (برق) فهرست مطالب
ترانسهای جریان خشک برای سطوح ولتاژ ۳۶-۱۲ کیلو وات :
اجزاء اصلی : استانداردها : سیم پیچ ها و هسته های ترانسفورماتور : توزیع : ترانسفورماتورهای جریان بیرونی برای نصب در نیروگاه های انتقال و نحوه نصب : که این مزایا عبارتند از : استفاده از این دستگاه یک مزایای خاص برای کنتورهای اکتیو و راکتیو نحوه نگهداری : راه اندازی دو الکترو موتور سه فاز به صورت یکی پس از دیگری : مدار راه اندازی موتور سه فاز سنکرون از یک نقطه : راه اندازی دو الکترو موتور سه فازه آسنکرون به صورت یکی به جای دیگری : گزارش کار مدار کنتور تک فاز همراه با مصرف کننده : گزارش کار مدار کنتور سه فاز سه سیم : گزارش مدار کنتور تک فاز دو تعرفه ای : گزارش کار کنتور سه فاز سیم همراه با دو تعرفه : گزارش کار مدار کنتور سه فاز چهار سیمه همراه با ۳ مصرف کننده : گزارش کار مدار لامپ مهتابی : گزارش کار یک الکتروموتور چپ گرد و راست گرد ساده : گزارش کار مدار کولر آبی ترانسهای جریان خشک برای سطوح ولتاژ ۳۶-۱۲ کیلو وات : اصولاً کاربرد این ترانسها به منظور جدا سازی مدارهای حفاظتی و اندازه گیری از قسمت فشار قوی و تبدیل مقادیر جریان به میزان مورد نیاز دستگاههای اندازه گیری و حفاظتی استفاده می شود . استانداردها : این ترانسها بر اساس استانداردهای BS,ANSI , VDE , IEC و استانداردهای دیگر ساخته می شود . اجزاء اصلی : ترانسهای فوق به دو صورت با نسبت تبدیل در اولیه (۱: ۲) یا بدون آن ساخته می شود . هسته های بکار رفته در این ترانس ها بسته به کلاس دقت آنها از دو نوع ورق مغناطیسی ساخته می شود .
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت کامپیوتری (منبع تغذیه و …)
مقدمه
نگاهی ژرف به ساختار منبع تغذ یه
رده بندی منابع تغذیه
مشخصات منبع تغذیه
تصحیح عامل توان
بارگیری اضافه از منبع تغذیه
گواهینامه های سلامت منبع تغذیه
سیستمهای Energy Star
مدیریت توان
اینتر فیس پیشرفته پیکر بندی و توان
مدیریت پیشرفته توان
Autoranging :
انتخاب یک مولتی متر
استفاده ازمولتی مترهای دیجیتال
اندازه گیری ولتاژ
تعمیر منبع تغذ یه
خنک کنندگی نا مناسب
عیب یابی منبع تغذیه
منابع تغذیه با فشار کاری اضافی
استفاده از سیستمهای محافظ برق (Power-Protection )
مقدمه
واحد کارآموزی یکی از مهمترین واحدهای درسی است که دانشجویان ملزم به گذراندن این واحد می باشند. این دوره از اهمیت زیادی برخوردار می باشد وزمانی مشخص میگردد که دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاهها ازلحاظ کار عملی وبکارگیری آموخته های تئوری خود درعمل ناتوانند.همچنین این دوره جهت آشنایی با محیط کار وفضای حاکم برآن نیزمفیدمیباشد. لذا اینجانب بنا به رشته تحصیلی خود دریکی ازشرکتهای رایانه ای شروع به انجام فعالیت کردم.این شرکت نزدیک به پنج یا شش سال است که فعالیت خود را آغازکرده است. ازجمله فعالیتهای این شرکت درزمینه های نرم افزار، سخت افزار، فروش انواع کامپیوتر، وسائل جانبی، تعمیرانواع کامپیوتروغیره میباشد.
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت قالبسازی فیکس فهرست مطالب
قسمت قالبگیری انواع ماسه مورد نیاز برای قالبگیری : ماهیچه گیری : تغذیه گیری : نسبت ماسه و چسب : نحوه در آوردن مدل قالب : مرحله مونتاژ و یا ماهیچه گذاری : نحوه قالبگیری چرخ قسمت ذوب : قسمت عملیات حرارتی و تمیز کاری قسمت تخلیه درجه ها : قسمت آزمایشگاه : اسپکتروفتومتر : قسمت کنترل کیفی : تجهیزات کارگاه ریخته گری مجتمع آزمایشگاهی و آزمایشگاههای گروه مواد قالبگیری مدلهای یک تکه و ساده : قالبگیری زمینی - قالبگیری مدلهای دو تکه با ماهیچه متحرک قالبگیری co2 (دی اکسید کربن) تکثیر مدل و ساخت مدل صفحهای ماهیچه سازی داده های مسئله : آزمایشهای آزمایشگاهی چدن : چدن خاکستری خواص مهندسی چدن خاکستری چدن نشکن (چدن با گرافیت کروی) : مراحل تولید چدن با گرافیت کروی : نکات پایانی پیشنهادات : چدن (CAST IRON) قسمت قالبگیری روشی که در اینجا استفاده می شود روش قالبگیری co2 می باشد . ماده دیر گداز + چسب + فعال کننده چسب + سایر مواد ماسه سیلسی + سیلیکات سدیم + گاز co2 + .. . پس از تهیه قالب به منظور ایجاد استحکام کافی از قالب آن را تحت دمش گاز co2 قرار می دهند تا باعث اتصال ذرات ماسه یه یکدیگر می شود . از مزایای این روش : ۱- دقت ابعادی و صافی سطح خوب ۲- قابلیت شکل پذیری خوب معایب این روش : ۱- استحکام باقی مانده زیاد ۲- عمر مفید کم (جذب گاز از محیط) این روش برای مدلهای صفحه ای بیشتر استفاده می شود چون استحکام زیاد آن باعث می شود تا صفحه کمتر خم شود . در بخش قالبگیری برای تهیه قالبی با توجه به قطعه مورد نظر به مواد زیر نیز احتیاج داریم : ۱- مدل (بر اساس قطعه مورد نظر) ۲- درجه ۳- ماسه ۴- گاز co2 5- تغذیه ۶- راهگاه ۷- ماهیچه (بر اساس قطعه مورد نظر ) ۸- پودر سپاریت ۹- سیخ … مدلهای مورد استفاده در این قسمت در قسمت مدلسازی آماده می شود .
دانلود گزارش کارآموزی در سیم پیچی و نصب تابلوهای برقی فهرست مطالب
تجهیزات تابلوی NF عبارتند از: انواع الکتریسته : تعریف مدار و انواع آن فرکانس : فرق جریان AC و DC چیست ؟ هادی و عایق قوانین اهم : ولت – اهم – آمپر بریکرباکس چیست ؟ Breaker Box خاصیت روغن در کابل چیست ؟ موارد استفاده بریکرباکس کجاست ؟ انواع نقره ها را نام ببرید : Jumper چیست و در کجا مورد استفاده است ؟ Jumper بچند طریق صورت می گیرد؟ Pole . Pak چیست ؟ برتری جریان سه فاز چیست ؟ نقطه خنثی در یک ژنراتور چیست ؟ راه اندازی موتور تکفاز به چه صورتی انجام می گیرد؟ جریان القائی چیست ؟ جریان متناوب سه فازه چیست ؟ انواع سیم پیچی موتورهای DC را نام ببرید. مورد استفاده موتور F.L.P چیست؟ حروف M.O.C نشان دهنده چه می باشد ؟ اتفاقاتی که باعث خرابی و سوختن پیچ موتور می شوند چه می باشد ؟ کار چپقی یا Expliosion pipe د رمبدلهای سه فاز چیست؟ سلیکاجل چیست ؟ کلید های فشار قوی الف – قطع کننده یا سکسیونر بررسی عوامل اصلی در قطع و وصل جریانهای مختلف پ – کلید قدرت برخی از استاندارد تابلوهای «قدرت و فرمان » فشار قوی و ضعیف ۱- تابلوهای قدرت و فرمان : ۲- تابلو های قدرت : ۳- تابلو های فرمان : ۴- بوشینگ : ۵- مدار فرعی : ۶- دمای هوای محیط : ۷- مقدار اسمی سطح عایق : ۸- جریان ایستادگی کوتاه مدت : ۹- جریان ایستادگی پیک : پ- مقدار اسمی سطح عایق : شرایط کار عادی : قسمت ۲ – مقادیر اسمی : ابعاد تابلو : اینترلاکها : اولین رقم مشخص کننده درجه حفاظتی : طبقه بندی درجات حفاظتی برای تابلوها : زمین کردن : کات اوت فیوز – برقگیر درجات حفاظتی : تابلوی ان – اف چگونگی برق و آثار آن چگونگی برق و آثار آن برق در همه جا حتی در بدن انسان نیز وجود دارد زمانی برق در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد که بصورت الکتریسته جاری باشد هیچگاه برق بچشم دیده نمی شود . چون سرعت آن (حرکت الکترون ها) فوق العاده زیاد است. بنابراین از آثار آن پی به وجودش می بریم . مانند روشن شدن یک چراغ یا گرم شدن یک اتو که روشنایی چراغ و گرمائی اطو وجود برق را به ما می شناساند. سرعت جریان برق تقریباً برابر است با سرعت نور و معادل است با ۱۵۶۰۰۰ مایل در ثانیه که هر مایل مساوی با ۱۷۶۰ یارد است.
دانلود کارآموزی در شرکت ساتراپ صنعت (ساخت عایقهای الکتریکی) فهرست مطالب
عایقهای الکتریکی ش۱
اضافه گرمایش مجاز درهادیهای تجهیزات الکتریکی ۵ ژنراتورهای سنکرون ۹ راه اندازی مجدد موتورها پس از برگشت ولتاژ ۱۳ شرایط غیرنرمال درکار موتورهای ونحوه رفع عیب در آنها ۱۹ بهره برداری و نگهداری از ترانس ها و اتو ترانس ها ۲۲ خنک کردن ترانسفورماتورها و نگهداری از سیستم های خنک کننده ۲۵ عایقهای الکتریکی اصولاً قسمتهای عایق ماشینهای الکتریکی ، ترانسفورماتور ها ،خطوط هوایی و غیره به صورتی طراحی می شود که بتوانند به طور مداوم تحت ولتاژ معینی کارکرده و ضمناً قدرت تحمل ضربه های ولتاژ را در لحظات کوتاه داشته باشند . هر نوع تغییرات ناگهانی و شدید در شرایط کاری شبکه، موجب ظهور جهشها یا پالسهای ولتاژ می شود . برای مثالمی توان اضافه ولتاژ های ناشی از قطع و یا وصل بارهای زیاد به طور یکجا ، جریانهای اتصال کوتاه ، تغییر ناگهانی مدار و غیره رانام برد . رعد و برق نیز هنگامی که روی خطوط شبکه تخلیه شود ، باعث ایجاد پالسهای فشار قوی با دامنه زیاد و زمان کم می شود . لذا عایق های موجوددر ماشینهای الکتریکی و تجهیزات فشار قوی باید از نظر استقامت در مقابل این نوع پالسها نیز طبقه بندی شده و مشخص شوند . عایقهای الکتریکی با گذشت زمان نیز در اثر آلودگی و جذب رطوبت فاسد شده و خاصیت خود را از دست می دهند .
ماسه قالبگیری ۳ منشاء پیدایش ماسه در طبیعت ۵ هوازدگی ۷ عوامل موثر در هوازدگی ۱۱ انواع ماسه های طبیعی ۱۳ آماده سازی ماسه ۱۴ خواص فیزیکی ماسه قالبگیری ۱۷ قالبگیری قطعات آلومینیومی (دو درجه ای) ۲۷ ذوب ریزی ۳۱ انواع بوته ۳۲ مذاب مصرفی ۳۶ قسمتهای مختلف کوره زمینی ۳۶ انواع مدل ۳۷ چدن ریزی ۳۸ افزودن منیزیم به مذاب ۴۰ قالبگیری قطعات سنگین ۴۴ قالبگیری قطعات سبک ۴۵ ذوب ۴۷ انواع سلاکس ۴۷ مخلوط کن ماسه CO2 ۴۸ تاثیر سرعت سرد کردن بر روی اعوجاج ۵۴ نتایج ۵۰ اهمیت سرعت های سرد کردن بر چقرمگی فولادهای کار گرم ۵۴ تاثیر سرعت سرد کردن به چفرمگی قالب ۵۵ بهداشت و ایمنی در واحدهای ریخته گری ۵۷ کلیاتی راجع به مواد منتشره ۵۷ نوع سوخت مورد استفاده ۵۹ تنظیم مشعل ۵۹ روشهای تهویه برای کوره های شعله ای ۶۰ مواد منتشره از کوره های ذوب در فرایند تولید فلزات غیر آهنی ۶۱ برنج ، برنز و سایر آلیاژهای مس ۶۱ آلیاژ آلومینیوم و منیزیم ۶۴ تاریخچه : این شرکت ریخته گری در سال ۱۳۶۸ آغاز به کار کرده است . از همان ابتدا کار خود را با ذوب آلومینیوم توسط یک کوره زمینی شروع کرده و درصدد بود تا بتواند محصولات تولیدی خود را هر چه بیشتر توسعه داده و در زمره شرکت های ریخته گری مطرح ایران قرار دهد این شرکت با تولید قطعات ریختگری سبک وزن آلومینیومی کار صنعتی خود را شروع کرد و هم اکنون علاوه بر ذوب آلومینیوم ،چدن داکتیل یا SG نیز توسط کوره های دوار ذوب کرده و قطعات مختلف صنعتی را تولید و به بازار عرضه می کند. امروزه ذوب چدن بسیار زیاد در صنعت مطرح است و روز به روز قطعات مختلف را با آلیاژهای متفاوت چدن ریخته گری شده و عرضه می شوند.
دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی مجاز ایران خودرو (فروش و تعمیر)
مقدمه ۱
نمودار سازمانی و تشکیلات ۶
ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموز ۸
عیب یابی ۱۰
چرخ دنده های جلو موتور و طرز تنظیم آنها ۲۲
تعمیر شاتون ، میل لنگ و یاتاقان ۳۰
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
۱- تاریخچه سازمان :
تکنولوژی درجهان امروزاز ویژگی خاصی برخوردار است و اگر به بخت واقبال معتقد باشیم می توانیم بگوییم تکنولوژی از واژه هائیست که با اقبال خوبی مواجه است .چرا که دارندگان آن به آسانی میتوانند بر طالبین آن حکومت کنند. امروز نه تنها احتیاج به اقدامی جدی برای استثمار ندارند بلکه کشورهای جهان سوم خود به استقبال استثمار میروند . چون درخواست تکنولوژی بدون توجه به مسائل دانش فنی آن چیزی جزئ اسارت و استثمار نخواهد بود . متاسفانه کشور ما این اسارت را تجزیه کرده است چرا که پیش از دویس میلیارد در سی سال گذشته برای صنعت سرمایه گذاری کرده اما تقریباً از صنعت چیز قابل توجهی نداریم در حالیکه کشورهای دیگر با سرمایه گذاری خیلی کمتراز این به صورت یک کشورصنعتی درآمده اند.
دانلود گزارش کارآموزی در خدمات فنی تکنیک کاران (سیستم های هیدرولیز)
فهرست مطالب
مقدمه ۱
انواع پمپ های هیدرولیک ۲ عیب یابی پمپ ها ۱۰ عیب یابی ۱۶ مشکلات سیتم هیدرولیک ۱۸ مراقبت از سیستم های پنوماتیکی ۲۱ مراقبت از سیستم هیدرولیکی ۲۳ بهداشت و ایمنی در کار ۲۴ خط تولید محصولات جدید تکنیک کاران ۲۶ قسمت تست ۳۲ سر بندی سیم های سیم پیچی ۴۰ آئین نامه مربوط به سیستم های تحت فشار ۴۱ مقدمه ای بر هیدرولیک روغنی و پنوماتیک در بسیاری از فرایند های صنعتی عملیاتی مانند جابجایی اجسامی یا مواد از یک مکان به مکانی دیگر با اعمال نیرو برای نگهداری شکل دادن یا فشردن یک محصول مورد نظر می باشد . به منظور به اجرا در آوردن این قبیل عملیات به یک نیروی محرکه اولیه (به غیر از تجهیزات الکتریکی) نیاز خواهیم داشت جهت انتقال انرژی از یک نقطه به نقطه دیگر به منظور ایجاد یک حرکت خطی یا چرخشی یا اعمال یک نیرو می توان از سیال مانند روغن و هوا استفاده نمود . در صنعت سیستمهایی که بر اساس کارآیی مایعات طراحی شده اند را سیستم هیدرولیکی و آن دسته که بر اساس کارآیی گازهاطراحی شده اند را سیستم پنوماتیک می نامند در اکثر سیستم های هیدرولیکی سیال مورد استفاده روغن و در اکثر سیستم های پنوماتیکی سیال مورد استفاده هواست .
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت الکتروتنکیک رازی فهرست مطالبموتورهای القائی ۱ راه اندازی ۲ ترمز الکتریکی ۳ کنترل سرعت ۹ محرکه های موتور القایی کنترل شده با فرکانس ۱۵ بادهی ترانسفورماتور ۲۱ تنظیم ولتاژ ۲۶ مراقبت و نگهداری از ترانسهای قدرت ۳۰ روشهای خشک کردن ترانسها ۳۵ دژنکتور ۳۶ سکسیونرها ۴۰ ترانسفورماتور های ولتاژ P.T ۴۵ ترانسفورماتورهای جریانCT ۴۷ موتورهای القائی : موتورهای القایی بخصوص موتورهای قفس سنجابی مزایایی نسبت به موتورهای DC دارند . از مواردی نظیر نیاز به نگهداری کمتری , قابلیت اطمینان بالاتر , هزینه, وزن , حجم و اینرسی کمتر , راندمان بیشتر , قابلیت عملرکد در محیط های با گرد و غبار و در محیط های قابل انفجار را می توان نام برد. مشکل اصلی موتورهای DC وجود کموتاتور و جــاروبک است , که نگهداری زیاد و پر هزینه و نامناسب بودن عملکرد موتور در محیط های بار گرد و غبار بالا و قابل انفجار را بدینال دارد. با توجه به مزایای فوق در تمامی کاربردهای , موتورهای القایی بطور وسیع بر سایر موتورهای الکتریکی ترجیح داده می شوند . با اینحال تا حدی پیش از موتورهای القایی فقط در کاربردهای سرعت ثابت استفاده شده است . و در کابردهای سرعت متغییر موتورهای DC ترجی داده شده اند.
دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی مجاز سایپا فهرست مطالب
مقدمه ش۱ سیستم جرقه پلاتینی ۲ اتصالات مهم دستگاه اسکوپ ۵ کلیدهای کنترلی دستگاه اسکوپ ۶ تشریح الگوی ثانویه در سیستم جرقه پلاتینی ۸ ناحیه آتش ثانویه ۹ ناحیه میانی ثانویه ۱۱ ناحیه دوال Dwellثانویه ۱۲ ناحیه احتراق اولیه ۱۴ ناحیه میانی اولیه ۱۵ ناحیه دوال اولیه ۱۶ کلیدهای عملیاتی و انتخاب حالت موج ۱۸ مقدمه امروزه موتورهای خودروها و سیستمهای جانبی آن به صورت یک قوای محرکه پیچیده دائماً در حال تغییر،تحول و بهینه شدن می باشد . در این راستای این تغییرات روشهای تست و عیب یابی موتور خودروها در حال تغییر و تحول می باشد و همین امر باعث بوجود ابزارهای جدیدی برای عیب یابی دقیق و متناسب با تکنولوژی روز موتورهای احتراقی داخلی می باشد . یکی از مهمترین این ابزارها دستگاه اسیلوسکوپ مخصوص خودرو (Automotive Lab Scope) می باشد .اسکوپ تعمیرگاهی که عموماُ ((اسکوپ )) نامیده می شود در واقع یک ولتمتر عینی (Visual Voltmeter) می باشد ولی برخلاف ولتمترها که عقربه آنها به کندی حرکت می کند و مقدار ولتاژ را نشان می دهد اسکوپ مقادیر لحظه ای ولتاژ را روی لامپ تصویر به صورت منحنی گرافیکی نشان می دهد که به این منحنی الگو می گویند .به عبارت دیگر اسکوپ وسیله ای است که تغییرات ولتاژ را بر حسب زمان نشان می دهد که محور افقی X آن جهت نمایش حرکت شفت دلکو بر حسب درجه یا درصد و یا نمایش زمان واقعی که بر حسب میلی ثانیه است ، می باشد .
دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی مجاز سایپا یدک (بروجن) فهرست مطالب دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی مجاز سایپا یدک (بروجن) شرکت بازرگانی سایپا یدک به عنوان بازوی خدمات بعد از فروش محصولات سایپا در سال ۱۳۷۰ تاسیس گردید و فعالیت خود را از ابتدای سال ۱۳۷۱ آغاز نمود ماموریت اصلی این شرکت ایجاد بستری تجاری – فنی است تا از رهگذر آن خریداران محصولات سایپا بتوانند بهترین خدمات مورد لزوم را در شرایط و هر مکانی استفاده نمایند و از انتخاب خود همیشه راضی باشند . اصل مشتری مداری شعاری است که بر پایه آن کلیه روابط و تشکیلات این شرکت بنا شده است . مرکز نظر سنجی شرکت سایپا یدک که اولین مرکز نظر سنجی در صنعت خودرو ایران می باشد در سال ۱۳۷۵ تاسیس شد و در جهت ارتباط مستقیم با دارندگان خودروهای سایپا و دریافت پیشنهادات و انتقادات آنها و سنجش رضایت مشتریان پایه گذاری گردیده است . سیستم گردش اطلاعات این شرکت کاملاً مکانیزه می باشد به طوری که با پذیرش خودرو در عوامل مجاز در اقصی نقاط کشور اطلاعات مربوط به نقایص خودرو و نیز قطعات یدکی به واحد گارانتی شرکت منعکس می گردد و در این مرحله سیستم بازرگانی اقدام به صدور فاکتور و قبض حواله انبار جهت ارسال قطعات به عوامل مجاز می کند وجود چنین سیکل مکانیزه و شبکه رایانه ای بین شرکت سایپا یدک و عوامل مجاز باعث تسریع در امر خدمات رسانی و به دنبال آن رضایت مندی مشتریان شده است شرکت سایپا یدک برای رفاه مشتریان با فراهم نمودن قطعات استاندارد مورد تائید شرکت سایپا اقدام به ارائه قطعات یدکی از طریق نمایندگی های فروش قطعات کرده است که عرضه قطعات در خارج از نمایندگی های مجاز را به عهده دارند . در راستای تامین خدمات محصولات صادراتی شرکت سایپا با تاسیس نمایندگی های خارج از کشور (به شرح ارائه شده در بخش نمایندگی ها ) و ارسال قطعات به آنها پیشرفت مهمی در ارائه خدمات بعد از فروش مطلوب در خارج از کشور حاصل شده است در داخل کشور با توجه به ارائه مدل های جدیدی از تولیدات سایپا از جمله خودروی زانتیا در سال جدید شرکت سایپا یدک پیش بینی های لازم برای ارائه خدمات پس از فروش مطلوب را نموده است در جهت توسعه ارائه خدمات در سطح کشور تعداد عوامل مجاز این کشور در ابتدای سال ۱۳۸۰ به بیش از ۲۰۰ مورد نمایندگی مجاز و ۴۵ مورد عامل تعمیراتی رسید . این عوامل جهت سرویس دهی به خوردوهای پرایدء وانت نیسان و رنو ۲۱ در حال حاضر و برای خودرو زانتیا در سال جدید آماده شده اند به موازات توسعه عوامل مجاز در شهرها این شرکت اقدام به ایجاد سرویس های امداد سیار نموده که با استفاده از گروههای تععمیرات سیار در جاده های مهم کشور جهت آسایش مشتریان محترم مورد استفاده واقع می شود .
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت کاشی و سرامیک الوند فهرست مطالب فصل اول مقدمه…………………………………………………………………………………………………. انواع محصولات تولیدی شرکت کاشی و سرامیک الوند…………………………………………………… نوبت کاری……………………………………………………………………………………………… نمودار تشکیلات و پرسنل سازمانی(شکل۱-۱)……………………………………………………………….. تشکیلات تشکیلات و پرسنل خدمات بهداشت حرفه ای………………………………………………… لیست اقلام موجود در مرگز بهداشت کارخانه(جدول۱-۱)……………………………………………….. لیست دارو های موجود در مرکز بهداشت کارخانه(۱-۲)………………………………………………….. لیست تعداد افراد شاغل در کارخانه(۱-۳)………………………………………………………………………. مواد اولیه……………………………………………………………………………………………………………………. پیوست(۱)-یک نمونه از برگه موتد اوله برای کاشی دیواری…………………………………………….. پیوست(۲) -یک نمونه از برگه موتد اوله برای کاشی کف………………………………………………… توزین………………………………………………………………………………………………………………………… شکل توزین(شکل ۱-۲)………………………………………………………………………………………………. تهیه دو غاب………………………………………………………………………………………………………………. شکل تهیه دو غاب(۱-۳)…………………………………………………………………………………………….. اسپری……………………………………………………………………………………………………………………….. شکل اسپری(۱-۴)……………………………………………………………………………………………………… واحدپرس………………………………………………………………………………………………………………….. واحد پرس کاشی کف…………………………………………………………………………………………………. لعاب زنی کاشی کف…………………………………………………………………………………………………… حمل و نقل و بارگیری(loading)……………………………………………………………………………….. کوره…………………………………………………………………………………………………………………………. Sort و بسته بندی …………………………………………………………………………………………………… واحد پرس کاشی دیواری……………………………………………………………………………………………. درجه بندی کاشی ها(شکل ۱-۵)…………………………………………………………………………………. تهیه لعاب………………………………………………………………………………………………………………….. جدول دسته بندی مشاغل موجود در کارخانه و شتاسایی عوامل زیان آور ایستگاه های کاری (جدول۱-۴)…………………………………………………………………………………. تهسیلات رفاهی……………………………………………………………………………………………………….. جدول( ۱-۵) تعداد توالت ها…………………………………………………………………………………….. جدول(۱-۶)تعداد دستشویی ها………………………………………………………………………………….. فصل دوم ۲-۱عوامل زیان آور شیمیایی فرایند ……………………………………………………………………….. ۲-۱-۱ مقدمه ………………………………………………………………………………………… ……………… ۲-۱-۲ ، ۱عوامل زیان آور شیمیایی فرایند ……………………………………………….. ……………… جدول ۲-۱،لیست مواد اولیه واحد تهیه بدنه ………………………………………………………………. جدول۲-۲، لیست رنگ های مورد استفاده در لعاب ………………………………………………….. جدول۲-۳، لیس مواد شیمییایی مورد استفاده در آزمایشگاه …………………………… ……………. جدول۲-۴، لیست مواد اولیه لعاب………………………………………………………………… …………. جدول ۲-۵، لیست مواد اولیه چاپ……………………………………………………………………………. ۲-۱-۳، سم شناسی عوامل زیان آور شیمییایی مهم فرایند …………………………………………… کربنات سدیم دو سود سبک تیتانیوم(Ti) هیدروکسید پتاسیم(KOH) بررسی برچسب گذاری و وجود برگه یMSDS مواد …………………………………………………. روش نمونه برداری از سیلیس کریستالین ………………………………………………………………….. ۲-۱-۴، نمونه برداری گرد و غبار کلی در شرکت ……………………………………………………….. ۲-۱-۵ نتیجه گیری و پیشنهاد ……………………………………………………………………….. ……. ۲-۲ عوامل فیزیکی زیان آور فزایند……………………………………………………………………………. ۲-۲-۱، روشنایی در محیط کار ……………………………………………………………………………….. ۲-۲-۱-۱، مقدمه ……………………………………………………………………………………………….. ۲-۲-۱-۲،تاثیرنور در دید…………………………………………………………………………………………. جدول۲-۲-۱، شدت روشنایی در سطح کار برای فعالیت های گوناگون ………………………… ۲-۲-۲، ایستگاه ها و شدت های روشنایی اندازه گیری شده ………………………………………… شکل ۲-۲-۱، ایستگاه بندی برای سنجش نور …………………………………………………………… نتیجه گیری نور سنجی انبار محصول شماره ی ……………………………………………………… شکل۲-۲-۲، سورت و بسته بندی ……………………………………………………………………………. جدول۲-۲-۳، شدت های روشنایی اندازه گیری شده برای کاشی براق در بخش سورت ………………………………………………………………………………………………………………………………. جدول۲-۲-۴، شدت های روشنایی اندازه گیری شده برای کاشی مات در بخش سورت ….. ۲-۲-۲، صدا در محیط …………………………………………………………………………………………….. ۲-۲-۲-۱، مقدمه ………………………………………………………………………………………………….. ۲-۲-۲-۲،اثرات سوء سر و صدا بر روی کارگران ……………………………………………………… ۲-۲-۲-۳، کنترل سر و صدا …………………………………………………………………………………….. شکل۲-۲-۲-۱، پلان صدا سنجی، بخش بالمیل های تهیه بدنه……………………………………….. جدول۲-۲-۲-۱-،شماره ی ایستگاه های و تراز های شدت صوت اندازه گیری شده در بخش بالمیل های تهیه بدنه…………………………………………………………………………………………………………………… شکل۲-۲-۲-۲-، پلان صداسنجی، بخش پرس دیواری………………………………………………….. جدول۲-۲-۲-۲-، شماره ی ایستگاه ها و تراز های شدت صوت اندازه گیری شده در بخش پرس دیواری شکل۲-۲-۲-۳-، پلان بخش سورت و بسته بندی دیواری …………………………………………….. شکل ۲-۲-۲-۳-، شماره ی ایستگاه هاو تراز های شدت صوت اندازه گیری شده در بخش سورت و بسته بندی دیواری……………………………………………………………………………………………………………… شکل ۲-۲-۲-۴-، پلان صدا سنجی پرس کف……………………………………………………………….. جدول۲-۲-۲-۴-، شماره ی ایستگاه وتراز های شدت صوت بخش پرس کف………………….. ۲-۲-۲-۵-، پلان صدا سنجی پرس citi ر…………………………………………………………………….. جدول۲-۲-۲-۵-، شماره ی ایستگاه و تراز های شدت اندازه گیزی شده بخش پرس citi…. 2-2-3، ارتعاش در محیط کار ر……………………………………………………………………………………. ۲-۲-۳-۱، منابع ارتعاش در کارخانه و تدابیر کنترلی انجام شده برای آنها…………………………… ۲-۲-۴، استرس های حرارتی در محیط کار……………………………………………………………………. ۲-۲-۴-۱، مقدمه………………………………………………………………………………………………………… ۲-۲-۴-۲، کمیته های انداز ه گیری شرایط هوایی محیط کار…………………………………………….. جدول۲-۲-۴-۱،انداز های حد آستانه جاز رویارویی با گرما بر پایه ی دمای ترگوی سان…….. جدول۲-۲-۴-۲، اندازه گیری انجام شده در مکان های مختلف شرکت………………………………. ۲-۲-۴-۳، مقایسه اندازه گیریهای آنجام شده با استانداردWBGT……………………………………… 2-3 عوامل ارگونومیکی محیط کار ………………………………………………………………………………. ۲-۳-۱، مقدمه…………………………………………………………………………………………………………….. جدول۲-۳-۱، لیست های کاری و عوامل ارگونومیکی…………………………………………………….. ۲-۳-۲، ارزیابی سریع اندام های فوقانی بدن(RULA)……………………………………………………… شکل۲-۳-۱،بررسی ارگونومیکی کاچیلانزا…………………………………………………………………….. شکل۲-۳-۲، بررسی ارگونومیکی شارژر……………………………………………………………………….. فصل سوم ۳-۱، ایمنی حریق ………………………………………………………………………………………………………. ۳-۱-۱، حفاظت در برابر آتش سوزی و انفجارات …………………………………………………………. ۳-۱-۲، تقسیم بندی آتش…………………………………………………………………………………………….. ۳-۱-۳، انواع خاموش کننده ها……………………………………………………………………………………… ۳-۱-۴، حریق های اتفاق افتاده و وسائل اطفاء و اعلام خطر موجوددر کارخانه ی الوند(۱)….. جدول۳-۱-۱، لیست تمهیدات اطفاء حریق و انواع حریق های احتمالی داده شده در پست های کار مختلف………………………………………………………………………………………………………………………… شکل۳-۱-۱، تجزیه و تحلیل درخت خطا در قسمت درایر عمودی…………………………………….. ۳-۱-۵، پیشنهاد و نظرات……………………………………………………………………………………………….. ۳-۲، ایمنی برق…………………………………………………………………………………………………………….. ۳-۲-۱، مقدمه………………………………………………………………………………………………………………. ۳-۲-۲، برای جلوگیری از برق گرفتگی افراد در هنگام کار باید چه مواردی رعایت شود……….. ۳-۲-۳، ایمنی برق در کارخانه الوند(۱) ………………………………………………………………………….. ۳-۳، ایمنی ماشین آلات………………………………………………………………………………………………….. ۳-۳-۱، مقدمه……………………………………………………………………………………………………………….. جدول۳-۳-۱، ایمنی ماشین آلات خط تهیه بدنه(قسمت توزین) …………………………………………. ۳-۳-۲، ایمنی دستگاه پرس کف و دیوار…………………………………………………………………………… جدول۳-۳-۲، ایمنی ماشین آلات بخش فنی………………………………………………………………………. ۳-۴، ایمنی جرثقیل…………………………………………………………………………………………………………. ۳-۴-۱، مقدمه………………………………………………………………………………………………………………… ۳-۴-۲تعریف جرثقیل……………………………………………………………………………………………………. ۳-۴-۳، اصول ایمنی مربوط به این خطرات……………………………………………………………………….. ۳-۴-۴،نکات عمومی در مورد ایمنی جرثقیل…………………………………………………………………….. ۳-۴-۵،نکات ایمنی در نصب و نگهداری………………………………………………………………………….. ۳-۴-۶، جرثقیل های موجود در کارخانه الوند (۱) …………………………………………………………… ۳-۵، ایمنی جوشکاری…………………………………………………………………………………………………… ۳-۵-۱، مقدمه ……………………………………………………………………………………………………………… ۳-۵-۲، خطرات جوشکاری……………………………………………………………………………………………. ۳-۶، ایمنی دیگ بخار(بویلر)و سیلندر های تحت فشار………………………………………………………. ۳-۶-۱،انواع ظروف تحت فشار………………………………………………………………………………………. ۳-۶-۲، تعاریف……………………………………………………………………………………………………………. ۳-۶-۳، آیین نامه های حفاظتی مولد بخار ودیگ های اب گرم…………………………………………… ۳-۶-۳-۱، سوپاپ اطمینان…………………………………………………………………………………………….. ۳-۶-۳-۲، لوله های منبع آب پرکن مولد بخار…………………………………………………………………. ۳-۶-۳-۳، فشار آب…………………………………………………………………………………………………….. ۳-۶-۳-۴، آبنمای شیشه ای…………………………………………………………………………………………… ۳-۶-۳-۵، دستگاه های خود کار آبرسانی و قطع سوخت…………………………………………………. ۳-۶-۴، ظروف تحت فشار موجود در کارخانه الوند(۱)……………………………………………………. ۳-۷، ایمنی کار با مواد شیمیایی……………………………………………………………………………………… ۳-۷-۱، سیلیکات زیر کانیوم…………………………………………………………………………………………… ۳-۷-۲، باریوم کربنات…………………………………………………………………………………………………… ۳-۷-۳،هیدروکلریک اسید……………………………………………………………… …………………………….. ۳-۷-۴، چسبCMC ……………………………………………………………………………………………………. 3-8، تجهیزات حفاظت فردی…………………………………………………………………………………………. ۳-۸-۱، مقدمه………………………………………………………………………………………………………………. جدول۳-۸-۱، وسایل حفاظت فردی واحد تولید……………………………………………………………… جدول۳-۸-۲، وسایل حفاظت فردی واحد برق و تایسسات………………………………………………. جدول۳-۸-۳، وسایل حفاظت فردی واحد آزمایشات و کنترل کیفی…………………………………….. جدول۳-۸-۴، وسایل حفاظت فردی واحد فنی………………………………………………………………….. ۳-۸-۲، برگزاری کلاس های آموزشی در کارخانه ی الوند(۱) …………………………………………….. ۳-۸-۳، سطح آگاهی کارگران از علت استفاده از وسایل حفاظت فردی در کارخانه ی الوند(۱) فصل پنجم ۵-۱، تشکیلات مرکز بهداشت…………………………………………………………………………………………. ۵-۱-۱، خانه ی بهداشت روستا……………………………………………………………………………………….. ۵-۱-۲، مرکز بهداشتی شهر و روستا………………………………………………………………………………… ۵-۱-۳، مرکز بهداشت شهرستان………………………………………………………………………………………. ۵-۱-۴، مرکز بهداشت استان……………………………………………………………………………………………. ۵-۱-۵، وزارت خانه………………………………………………………………………………………………………. ۵-۱-۶، طرح پایش…………………………………………………………………………………………………………. ۵-۱-۷،طرح اصناف………………………………………………………………………………………………………… ۵-۱-۸،مرکز بهداشت شهرستان البرز…………………………………………………………………………………. ۵-۲، اداره ی کار……………………………………………………………………………………………………………… ۵-۲-۱، جایگاه سازمانی اداره ی کار و امور اجتماعی استان قزوین………………………………………… ۵-۲-۲، اداره ی بازرسی کار……………………………………………………………………………………………… ۵-۲-۳، اداره ی روابط کار……………………………………………………………………………………………….. ۵-۲-۴، کاریابی غیر دولتی……………………………………………………………………………………………….. ۵-۲-۵، اداره ی امور اجتماعی………………………………………………………………………………………….. ۵-۲-۶، خانه های بهداشت کارگری………………………………………………………………………………….. ۵-۲-۷، تشکل های کارگری و کارفرمایی…………………………………………………………………………… فصل ششم منابع و ضمائم…………………………………………………………………………………………………………………. ۶-۱، منابع……………………………………………………………………………………………………………………… ۶-۲، پیوستها………………………………………………………………………………………………………………….. ۶-۲-۱، پیوست(۱)، نمونه برداری…………………………………………………………………………………….. ۶-۲-۲،پیوست (۲)،MSDS……………………………………………………………………………………………… 6-2-3،پیوست (۳)، مرکزبهداشت……………………………………………………………………………………..
دانلود گزارش کارآموزی در آموزشگاه طراحی لباس (گلشن صبا)
مقدمه
فصل اول :
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
فصل دوم
ارزیابی بخش های مربتط با رشته علمی کارآموز
مقایسه واحد کارآموزی با دانشگاه
فصل سوم :
آزمون آموخته ها و نتایج
انواع دامن
طرز کشیدن کادر الگوی دامن
طرز کشیدن پنس های دامن
جلوی دامن
کنترل کمر
انواع الگوی دامن
دامن پیلی دوقلو در وسط پشت
دامن تنگ جیب دار
دامن دوپیلی در جلو روی زانوها (به حالت یک طرفه )
دامن پیلی دو قلو روی زانو
دامن پلیسه اریب
پلیسه راسته
دامن شش ترک
دامن ۸ ترک بدون الگو
دامن شلواری با پیلی
دامن شلواری بدون پیلی
دامن برش دار
دامن چهار ترک کلوش
دامن نیم کلوش
دامن لنگی (اسکاتلندی – پرت فوی)
نتیجه گیری
اصول تهیه الگوی بالاتنه
بخش دوم : الگوی بالاتنه
مقدمه :
تا آنجا که تاریخ نشان میدهد، همیشه انسان لباس می پوشیده است ولی البته در طول تاریخ با گذشت زمان و با تفاوت مکانها لباس فوق العاده متنوع و متفاوت بوده است. در گذشته بیشتر لباس به عنوان حفظ سرما و گرما و نیز زینت و تجمل مورد استفاده قرار میگرفته است و جنبه ایمنی و حفاظت آن در درجه بعد بوده، اما در زندگانی صنعتی امروز، نقش ایمنی لباس و جنبه حفاظت آن در بسیاری از رشته ها در درجه اول اهمیت قرار دارد. فضا نوردان، مأموران آتش نشانی، کارگران معادن، غواصان وبسیاری دیگر، از لباسهای مخصوص برای حفظ خود در برابر انواع خطرها استفاده می کنند. وسایل تولید لباس در عصر ما به قدری متنوع شده و توسعه یافته است که با گذشته اصلاً قابل مقایسه نیست.
زمینه های فعالیت ۲ آزمایشگاه عملیات حرارتی ۳ فولادهای آلیاژی ۶ تعمیر کوره القایی ۹ ذوب فولادهای پرآلیاژی در کوره های القایی ۱۰ محاسبات شارژ ۱۶ چدنهای سفید ۱۸ خلاصه ای روشهای گوگرد زدایی چدن ۲۱ پوششهای نسوز داخل کوره های القائی ۲۳ نکات مهم در خاک روبی و پخت جداره نسوز کوره های ذوب القایی ۲۵ پخت جداره نسوز ۲۸ آنیل کامل ۲۹ آنیل همدما ۳۱ نرماله کردن ۳۲
دانلود گزارش کارآموزی در اداره مخابرات فهرست مطالب
بخشهای مرکز تلفن و مسیر ارتباط بین مرکزتا مشترک : هر ترمینال داخل کافو به یک پست م یرود (پست ۱۵ تایی) تقسیم بندی برای کابلها کابل مرکزی کابل آبونه : کابل زمینی کابل هوایی گیرنده روند کار یادگیری های کار آموز اطلاعات فرستنده نگاهی کلی به صنعت مخابرات و عملکرد آن درجهان خط مشترک یا تلفن مرکز ترمینال انواع سوئیچ دور افتاده : تاریخچه فیبر نوری انواع فیبر نوری فناوری ساخت فیبر نوری پاس دادن مکالمه (Transfer) سرویس های ویژه و انواع آن ارتباط شهری کاربردهای فیبر نوری منتظر مکالمه (Call Waiting) مزاحم نشوید(do not disturb) : شماره گیری مجدد (Redial) انتقال مکالمه (Call Forward) انتقال مکالمه در حالت بلادرنگ (Call Forward Always) رزرو خط شهری : فراخوان عمومی (page) : رزرو کردن داخلی و خط شهری (resevation) : جواب تلفن دیگر (Call Pick up) : دسترسی فوری (Hotline) : بیدار باش (Wake up Service) حالت کنفرانس (Conference) : بخشهای مرکز تلفن و مسیر ارتباط بین مرکزتا مشترک : بخشهای مرکز تلفن عبارتند از :اتاق سوئیچ ،اتاق کابل ، اتاق MDF ،با تریخانه و اتاق ژنراتور که این اتاقها به ترتیب شکل در کنار هم قرار دارند . مرکز مربوطه دارای ۳ داک می باشد از هر شلف تعدادی کابل بیرون می آید . و داک ها در اتاق سوئیچ (SW) قرار دارندکابل های خروجی به اتاق MDF که در مجاور(SW) قرار دارند م یرود بخش MDF توسط سیمهای وانژه (زوج سیاه و سفید) به دو قسمت تقسیم می شود قسمت اول شامل ورودی کابلهای اتاق سوئیچ می باشد که به ترتیب شماره تقسیم بندی شده است قسمت دیگر شامل کابلهای دو زوجی می باشد که به اتاق کابل می رود که تعداد شان بیشتر از تعداد مشترکین می باشد . نحوه اتصال این دو قسمت بهم ترتیب خاصی ندارد و سیم وانژه ممکن است ا زابتدای قسمت اول به انتهای قسمت دوم وصل شود یا به انتهای آن .در اصل کار MDF وصل شماره مورد نظر (قسمت اول ) به خط اشتراک مشترک مورد نظر (قسمت دوم ) می باشد.
دانلود گزارش کارآموزی درنیروگاه گازی شهرستان دورود
خلاصه گزارش
مقدمه
انواع نیروگاه :
مزایا و معایب نیروگاه بخار
خلاصه ای در مورد نیروگاه بخار
مزایا
نیروگاه آبی
تاریخچه و نقش واحدهای گازی در صنعت برق
نیروگاه دیزلی :
سیکلهای پیش رفته توربین گاز
فلسفه نام گذاری توربین گاز :
سیکل توربین گاز :
مزایا و معایب توربین گاز
انواع سیکلهای توربین گاز
هزینه نصب پایین :
توربین های گازی مورد استفاده در ایران :
ب) معایب توربین های گازی :
کندانسور کردن :
اجزاء اصلی توربین گاز
سیستم احتراق :
استاتور توربین :
توربین :
روتور توربین :
انوع محفظه های احتراق :
لوله ای یا قوطی شکل :
اجزاء فرعی توربین گاز
حلقوی Annular :
قوطی –حلقوی Tube-annular :
استوانه ای :
اجزاء سیستم احتراق
سیستم راه اندازی توربین
جعبه دنده کمکی :
راچت :
کلاچ راه انداز یا تورکوکنورتر :
یاتاقانها :
پیشنهادات در زمینه به حداقل رساندن ضایعات (کنترل ضایعات)
وظایفی که این کوپلینگ ها به عهده دارند عبارتند از :
نگهداری کوپلینگ :
طریقه بهره برداری از یک واحد گازی و روش صحیح آن
موارد مختلف عمل کردن :
جعبه دنده بار یا کاهنده
SS.S کلاچ :
ماده سازی جهت استارت
کوپلینگ انعطافی :
خلاصه گزارش
این گزارش در خصوص بهره برداری از نیروگاه گازی نوع B.B.C تیپ ۹ تحت لیسانس کمپانی براوان باوری ساخت مشترک کشورهای (آلمان – ایتالیا -سوئیس) باقدرت اسمی هر واحد ۲۵ مگاوات که در حال حاضر در سه سایت دورود – ارومیه و زاهدان هر کدام به تعداد دو واحد که زاهدان یک واحد نصب شده اند ، تهیه و تنظیم گردیده است .
که شامل شرح اجزا اصلی و کمکی توربین گاز، سیستمهای فرعی – سیستمهای حفاظت و کنترل توربین گاز – تجهیزات سخت افزاری – طریقه بهره برداری صحیح – مزایا و معایب توربین گاز و نقش آن در صنعت برق کشور و سایر موارد می باشد.
دانلود گزارش کارآموزی در نیروگاه برق سلیمی نکا فهرست مطالبپ
یشگفتار ۱
موقعیت نیروگاه و شرح مختصری از مشخصات آن ۳ مولد بخار (بویلر) ۷ توربین ۱۱ ژنراتور ۱۳ پست فشار قوی ۱۵ مشخصات سایر قسمت های نیروگاه ۱۶ اصول کلی نیروگاه بخار ۲۰ تغذیه مصرف داخلی نیروگاه ۲۷ دیاگرام تک خطی ۳۴ باطریها ۴۴ طرح آتی ودر دست اقدام در نیروگاه نکا ۵۰ پیش گفتار گزارشی که پیش رو دارید حاوی مطالبی که اینجانب در نیروگاه نکا مشغول به انجام دوره کارآموزی بوده می باشد و سعی بر آن داشته که اطلاعات و مطالب بیشتری را در خصوص چگونگی انجام مراحل تولید و کارکرد قطعات و دستگاههای مختلف بدست آورده تا در آینده مثمر ثمر واقع شود . در بخش اول نگاهی کوتاه برچگونگی و بررسی اصول تولید نیروی الکتریکی در واحد بخار و اصول و مبنای کار (بهرهبرداری)واحد بخار خواهیم داشت و در بخش دیگر به قسمت واحد گازی نیروگاه که در آنجا مشغول به انجام دروه کارآموزی بودهام اشاره شده است .
دانلود گزارش کارآموزی در مجتمع فولاد اهواز فهرست مطالب
پیشگفتار
عیب های مکانیکی موتور نشت روغن دود سیاه یا خاکستری تیره آزمون فشار بخار کارتر صدای یاتاقان میل لنگ تجزیه روغن سیستم سوخت رسانی ارزیابی کیفیت سوخت آزمون های سیستم سوخت رسانی آب روغن سوزی پایین بودن میزان کمپرس آزمون نشت سیلندر پمپ سه گوش
مدار برگشت سوخت
مدار سوخت پر فشار سوخت پاشها پمپ سوخت پاش سیستم هواکش توربو شارژ کن گرفتگی لوله برگشت سوخت سیستم تخلیه دود سیستم راه اندازی موتور بسمه تعالی برای اطلاعات از وضعیت داخل موتور از گیج روغن ( میل روغن نما ) و درجه فشار روغن ( فشار سنج ) استفاده کنید . روغن الوده را می توان بوکشید و در موارد جدی روغن را نزدیک سینی کارتر بیرون می زند . وقتی گیج روغن را نزدیک منیفولد داغ نگه دارید اگر روغن آب داشته باشد، بخار می شود . اتیلن گلیکول ( ضد یخ ) با روغن واکنش انجام می دهد و مایع قهوه ای رنگ و چسبناکی تولید می کند که روی گیج روغن مشهود است . فشار روغن به سرعت باید بالا برود و اگر یاتاقانها خوب باشند ، تحت بار نباید تغییر کند. با اندازه گیری ولتاژباتری در هنگام موتور گردانی می توان عیوب سیستم راه اندازی را به سرعت تشخیص داد . اگر ولتاژ به اندازه ۲۵ درصد یا بیشتر کاهش یابد باید غلظت آب اسید باتری را اندازه گیری کند و در جستجوی خانه ای از باتری باشد که اتصال کوتاه کرده است . استارت و کابلهای آن را ، بر اساس میزان جریان کشی ، وارسی کنید: اگر استارت بیش از اندازه جریان می کشد نشان دهنده مقاومت مدار است. بسیاری از وضعیتها از قبیل پایان بودن توان موتور ، دود کردن موتور ، بد کارکردن در دور آ رام ، نرم کارنکردن و بد روشن شدن را می توان به موتور یا سوخت مربوط کرد . اگر با استفاده از سوخت پاش سالم مشکل حل نشد، آزمونهای تراکم و نشت سیلندر را ، به شرحی که در ادامه مطلب می آید انجام دهید . آزمونهایی که روی موتور انجام می شود ، از آزمونهایی که روی سیستم سوخت پاشی انجام می شود آسانترند و می توان آنها را داخل محوطه انجام داد.
دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی مجاز ایران خودرو فهرست مطالب
گیربکس ۱
کنترل مقدار روغن ۳ شافت اصلی ۴ دیفرانسیل از نوع بلبرینگی ۶ انتخاب واشر خار دار ۱۲ تعویض دسته دنده و بوشها ۱۶ تعویض کانال هدایت کننده روغن ۱۷ انژکتور ۲۴ انواع نازل یا سوخت پاش ۲۷ انژکتور نوع سوراخ دار ۲۸ سوخت پاشهای زبانه ای یا تنبل ۲۹ آزمایشهای انژکتور ۳۲ تمیز کردن سوخت پاش ۳۷ گیربکس : این تیپ اتومبیلها دارای گیربکس نوع JB می باشند : L42-B37-C37-S37-L48-B40-B40-C40-S40-F40 تیپ و پسوند تیپ و شماره ساخت بروی پلاکی که روی پوسته کلاچ حک شده است . توجه: بعضی از پلاکها تیپ دوم رنگی هستند . این کد تیپ شافت گیربکس اتومبیل را مشخص می کند. راهنمای تعویض دنده سیستم همدور کننده از نوع بورگ وانر می باشد. گیربکس پنچ دنده تیپ چهارم: تغییر رزوهای پیچ و انتهای دمنده پنج در صورتیکه عمق رزوهای و پنج انتهای شافت دوم کاهش یافته باشد باید از یک پنج بطول ۲۷mm استفاده شود.
مذاب چدن : بر روی این مذاب بعد از خارج کردن از بوته پودر سیلاکس که قرمز رنگ و دانه درشت تر از کاوارل می باشد می ریزند تا شیره و تفاله و سرباره را جذوب خود بکند و باعث می شوند که این مواد غیره ضروری بر روی مذاب جمع شده و به راحتی جمع آوری شوند در ضمن پودر بوراکس که سفید رنگ و نرم می باشد و همچنین حالت دانه ریزتری دارد برای مذاب آلیاژهای مس، برنج، برنز و غیره استفاده می شود.
قطعه نورد در ۶۰۰ درجه سانتیگراد، دارای ساختار کاربیدی که کاربیدها سخت می باشند که با زمینه مارتنریت یا پرلیت.
انواع روشهای قالبگیری در کارگاه ۲ مدل سازی ۵ انواع و اقسام غلتکها و رینگها ۸ کارگاههای خاص ۱۰ تجهیزات کارگاه ریخته گری ۱۲ مجتمع آزمایشگاهی و آزمایشگاههای مواد ۱۸ قالبگیری زمینی ۲۴ قالبگیری CO2 ۲۶ ماهیچه سازی ۲۷ برخی از مشخصه های سنماتیت ۳۳ عوامل موثر در انتخاب کوره ۳۵ آزمایشهای آزمایشگاهی چدن ۳۶ تئوری ریخته گری فولادها ۴۲ فولادهای کم کربن ۴۴ مقدمه شرکت قالب سازی فیکس در سال ۱۳۷۵ تاسیس گردیده و این شرکت در جاده قدیم کرج بلوار فتح – جوشن ۳ کوچه چهار شرقی قرار دارد . کارگاه ۳۵۰۰ متر می باشد که شامل یک سوله بزرگ و در کنار آن یک ساختمان دو طبقه که شامل دفتر کارگاه محل قرار گرفتن دستگاهها می باشد . در پشت سوله یک محوطه می باشد که در آن انواع کوره ها از جمله کوره زمینی – دوار – کوپل قرار دارد . بیشتر تولیدات این کارگاه شامل سفارشات چدن – چدن نشکن و آلومینیوم می باشد . البته مس ،روی و برنج و برنز و غیره نیز هست ولی کمتر از این سفارشات را دارند . عمده سفارشات تولیدات این کارگاه شامل کارتر روغن کمپرسورهای ۲۵۰ لیتری ، لوازم دستگاه آپارت گیری و پنچر گیری و سیلندر ماشین های سنگین و غیره که اینها برای ریخته گری آلومینیوم و همچنین چدن ریزی برای انواع و اقسام قطعات ماشین آلات سنگین می باشند .
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت سایوان (فرآیند جوشکاری) فهرست مطالب
سپاسگزاری
فرایندهای جوشکاری ۱ فرایند جوشکاری مقاومتی نقطه ای ۱۱ اصطلاحات و بهسازی در نحوه جوشکاری نقطه ای ۲۱ جوشکاری مقاومتی غلطکی ۲۵ اصطلاحات و بهسازی برای جوشکاری مقاومتی غلطکی ۲۸ فرایند جوش جرقه ای ۳۱ فرایند جوش سربه سر ۳۲ فرایند جوش تصادمی ۳۲ نکات ایمنی در جوشکاری و برشکاری ۳۳ فرآیندهای جوشکاری «مقاومتی» Resistance Welding مقدمه و کلیات : فرآیندهای جوشکاری مقاومتی با فرآیندهای قبلی تفاوت کلی دارد .اتصال دو سطح توسط حرارت و فشار توأماً انجام می گیرد .فلزات به دلیل مقاومت الکتریکی در اثر عبور جریان الکتریکی گرم شده و حتی به حالت مذاب نیز میرسند که طبق قانون ژول حرارت حاصل با رابطه زیر تعیین میشود.Q=KRI2t =I شدت جریان( آمپر) ، R مقاومت( اهم)، t زمان( ثانیه) وQ ،حرارت (ژول). فرآیندهای قوس الکتریکی حرارت در روی کار بوسیله هدایت و تشعشع توزیع می شود اما در فرآیندهای جوشکاری مقاومتی حرارت در عرض داخلی و سطح مشترک دو ورق در موضع اتصال در اثر عبور جریان الکتریکی تولید و منتشر می شود . جریان الکتریکی مذکور از طریق الکترودها و تماس آنها به سطح کار منتقل و یا از طریق ایجاد حوزه مغناطیسی احاطه شده در اطراف کا به قطعه القاء می شود . هر چند هر دو روش بر اساس حرارت مقاومتی پایه گذاری شده است اما معمولاً نوع اول فرآیند جوشکاری مقاومتی و دومی به فرآیند جوشکاری القائی نیز مرسوم شده است .
دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو فهرست مطالب
مقدمه آ
بخش اول : پیاده و سوار کردن قطعات موتور کلیات مربوط به بازدید قسمتهای موتور ۱ آزمایش رینگ های پیستون ۱۰ کلیات مربوط به بستن موتور ۱۳ بستن میل لنگ و کپه های ثابت روی بلوک موتور ۱۳ بستن پیستون ، گچن پین و شاتون ۱۵ جا انداختن رینگها روی پیستون ۱۶ جا انداختن پیستون و شاتون ۱۷ بستن اویل پمپ به بلوک موتور ۱۹ بستن فلایویل روی میل لنگ ۱۹ بستن میل سوپاپ ۲۰ بستن دینام واستارت بر روی موتور ۲۴ بخش دوم : تعمیر سیلندر سائیدگی سیلندر و علل آن ۲۵ سنگ زدن یا پولیش موتور ۳۰ بوش های سیلندر ۳۴ تعمیر ترک های بلوک سیلندر ۳۶ بخش سوم : تعمیر سوپاپ و سرسیلندر عیب های سوپاپ ۳۷ بخش چهارم : چرخ دنده های جلوی موتور و طرز تنظیم آنها تایمینگ ۴۱ بخش پنجم : تعمیر شاتون ، میل لنگ و یاتاقانها کلیات مربوط به شاتون و گجن پین ۴۸ سنگ زدن میل لنگ ۶۱ یادآوری ۶۸ ساختمان یاتاقان ۷۱ علل صدمه دیدن یاتاقانها ۷۶ بخش ششم : عیب یابی کاهش کشش موتور ۷۸ عواملی که در عمر موتور تاثیر دارند ۸۳
دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه کاشی صبا فهرست مطاب
گزارشی کلی از خط تولید کارخانه کاشی کاوه و بیان یکسری اطلاعات در مورد وسایل بکار رفته در کارخانه یک سرامیست در این واحد صنعتی درچه قسمتهایی کارمی کند مجموعه ها و زیر مجموعه های کارخانه دستگاههای موجود در کاشی کاوه توضیحاتی مختصر در مورد سیکل تولید سخانی با سرپرست شیفت سخنان مسئول آزمایشگاه در مورد زدن یک طرح بر روی کاشی کف سخنان یکی از کارگران ماهردر مورد درجه بندی کاشی ها سخنان مسئول دستگاههای چاپ گزارشی کلی از خط تولید کارخانه کاشی کاوه و بیان یکسری اطلاعات در مورد وسایل بکار رفته در کارخانه کائون : در صد بیشتر بدنه را تشکیل می دهد و از خاک رس تهیه می شود . رس در بازار قیمت ارزانی دارد . ۵۰ درصد حجم بدنه را کائولن تشکیل می دهد . یک بدنه به علت شیرین کیجی که دارد و گرمایی که می بیند استحکام بیشتری پیدا کرده و نفوذ پذیری آب را کمتر می کند . سئوال : مواد اولیه را به صورت شستشو شده ای از جاهای دیگر می گیرند یا خیر ؟ جواب : کمتر شده که ما این کار را انجام دهیم . و اگر هم مواد شستشو شده را تهیه کنیم در مرحله لعاب مورد استفاده قرار می گیرند . مثلاً یک نوع کائولن داریم که از مرند می آید و شستشو می باشد . اما کائولنی که برای بدنه مورد استفاده قرار می گیرد باید ، شستشو شده می باشد و به صورت فراوری نشده از معدن بارگیری می شود . فلدسپار نیز دارای کبالت (۲) هست و باید ذوب شود تا ذرات استحکام پیدا کنند در غیر این صورت به هم نمی چسبند .
دانلود گزارش کارآموزی در کارخانه شیر اصفهان (شیر پگاه) فهرست مطالب مقدمه آشنایی با مکان کارآموزی نحوه استفاده از الکترو موتور تک فاز صنعتی نحوه استفادهاز الکتروموتور سه فاز صنعتی طرز کار با طرلهایی برقی و دیزلی شرح ساختمانی با طرح و سرویس و نگهداری آن هیدرومتر یا چگالی سنج دشارژ طریقه نگهداری باطری و مواظبت از آن مدار فرمان پر کن و درب بندی لیوان مدار فرمان تابلو پوستر پمپ اطفای حریق راه اندازی کمپرسور آمونیاک ستاره مثلث شرح موتورهای الکتریکی DC وآلترناتور و دینام آلترناتورها دینام یا ژنراتور الکتروموتورهای حرکت به نام خداوند بخشنده مهربان مقدمه : کارخانه ی شیر پگاه اصفهان که در کیلومتر پنچ جاده ی تهران قرار دارد و بسیار وسیع است . در شبانه روز یعنی ۲۴ ساعت حدوداً ۳۳۰ تن شیر تولید می کند و به بازار عرضه می کند . این کارخانه دارای سالن های مختلفی است . سالن های همچون پاستو جدید ،پاستو قدیم ،سالن ماست ، سالن دوغ ، کره و سالن پنیر ، سالن پاستو جدید برای تولید آب میوه و پنیر و سالن پاستو قدیم برای تولید شیر و شیر قهوه و شیر کاکائو .
این کارخانه در حدود ۵۰۰ کارگر و کارمند دارد که در ۳ شیفت شبانه روز کار می کنند و دارای یک ساختمان اداری است . موفقیت و پیشرفت این کارخانه را از خدای متعال خواستاریم .
دانلود گزارش کارآموزی در نمایندگی ایران خودرو فهرست مطالب مقدمه ۱ سیستم سوخت رسانی بنزینی ۲ علائم سوختگی واشر سر سیلندر ۳ سیستم برق اتومبیل ۶ سیستم جرقه و الکتریکی ۱۵ قسمتهای کویل ۱۶ سیستم خنک کننده و روغنکاری ۲۵ سیستم ترمز – فرمان تعلیق ۳۰ سیستم فرمان ۳۳
دانلود گزارش کارآموزی در اداره کل امور فنی و تجهیزات شرکت فرودگاههای کشور فهرست مطالب
سپاسگذاری
آشنایی به مکان کارآموزی مقدمه تعمیر و نگهداری باز کردن درب سوپاپ فیلر گیری سوپاپ باز کردن انگشتی و متعلقات آن سر سیلندر باز کردن سرسیلندر کربن گیری سر سیلندر پیاده کردن سوپاپ ها سرویس و نصب سر سیلندر آب بندی سوپاپ سوار کردن سر سیلندر سرویس و نگهداری کاربراتور تعویض فیلتر کاغذی هوا شستشوی فیلتر سیمی هوا سرویس کاربراتور عیب یابی سیستم سوخت عیب یابی سیستم جرقه سرویس و نگهداری باتری نصب و تنظیم پلاتین دلگو باز کردن پلایین تنظیم پلاتین شمع اتومبیل تمیز کردن شمع تشخیص معایب شمع سیستم خنک کاری (تعمیر و نگهداری ) نصب پمپ آب سیستم روغنکاری تعویض روغن موتور تعویض روغن جعبه دنده پر کردن مخزن روغن کلاچ هوا گیری سیستم کلاچ تکمیل روغن دیفرانسیل سرویس و آچار کشی و تنظیم قسمت های مختلف آچار کشی میل گاردان طریقه تنظیم لنت ترمز کاسه ای (کفشکی) طریقه رگلاژ اتوماتیک ترمز دستی هواگیری سیستم ترمز روغنی تعویض لنت ترمز دیسکی (لقمه ای) تکمیل روغن جعبه فرمان صداهای غیر عادی از اتومبیل روغنکاری شانه فرمان سپاسگذاری با نهایت سپاس از خداوند متعال که مرا در تمام مراحل زندگی و به خصوص در این مرحله از زندگی که مرا یاری کرده تا بتوانم دوران تحصیلی خود را در مقطع کاردانی به پایان برسانم ، جادارد که از استادان خود در این دانشکده و به خصوص استاد راهنمای کارآموزی اینجانب جناب آقای دکتر برهانی که لازم می دانم از ایشان تقدیر و تشکر به عمل آورم . همچنین از سرپرست و مسئول اداره ماشین آلات اداره فنی تجهیزات شرکت فرودگاههای کشور نیز که کال همکاری را با اینجانب در زمینه پذیرش و آموزش دوره کارآموزی اینجانب داشته اند تشکر و قدردانی نمایم .
مقدمه سخنی از مدیر شرکت تارابگین سرباره محصولات شرکت تارابگین و محیط زیست خصوصیات فنی عایق تارابگین ایزوبلانکت (عایق لحافی دوخته شده) عایقهای لحافی ایزوبلانکت محدوده دمای کاربرد PH یا اسیدیته قطر الیاف رسانایی و ضریب هدایت حرارتی دمای کاربردی ویژگیهای صوتی میزان کلر فنوفلت (عایق لحافی رزین دارد) ابعاد و اندازه های قابل تولید موارد مصرف عایقهای فنوفلت در انواع مختلف قابل تولید است ایزو پایپ (عایق لوله ای پیش ساخته) ایزوپایپ ایزوترم (عایق فله ای ) محدوده دمای کارکرد موارد مصرف موارد مصرف فنو پانل (عایق تخته ای فشرده) رزین ۱- رزول انواع رزین مقدمه شرکت تارابگین از آنجایی که نگرش صحیح به مباحث انرژی و بهره گیری مفید از آن امروز ذهن صنعتگران را به خود مشغول نموده به جرات می توان بیان کرد که عایق و به طور جامع صنایع تولید کننده عایق توانسته است تا حد بسیاری در نیل به این هدف روششن یاریگر مجموعه صنعت کشور باشند .امروز یکی از مهمترین و بارزترین صنایعی چون پالایشگاهها ، نیروگاهها ، کارخانه های تولید سیمان ، پتروشیمیها ، صنایع خودرو سازی ، ساختمان و تاسیسات خانگی مبحث عایق بوده که با استفاده از آن می توان فرایند اتلاف انرژی را کنترل کرد .
دانلود گزارش کارآموزی در شرکت کامپیوتری سخت افزار ACCESS
فهرست مطالب
اجزاء CPU
حافظ طبقه بندی براساس ساختمان داخلی بررسی انواع RAM از لحاظ ساختمان سخت افزاری : یا slot حافظه اصلی از لحاظ سخت افزاری بررسی انواع DRAM از لحاظ ساختمان داخلی حافظه های جانبی هارد Hard Disk) یا (Hard Drive انواع Rom پورت Port Flappy : سطح مغناطیس شونده دو طرفه حساس نصب window xp Scan disk انواع برنامه ها: F disk یا پارتیشن بندی جزئیات مراحل بوت POT ACCESS مدل رابطه ای وکسس ایجاد یک بانک انواع روش های ایجاد جدول ایجاد جدول به روش Wizard انواع نما در جدول (Table): جهت تنظیم اندازه فرم ورودی بصورت Max: گزینه دوم: ورود اطلاعات به روش مستقیم به داخل جدول (DaTa Base) طراحی جدول از روش Design: خصوصیات فیلد (صفات فیلد) ایجاد index مرکب روش ارتباط دو جدول ایجاد index : فهرست ارجاع احتیاط های لازم در کادر با Find یافتن داده ها پروس و جرها ( Query) روش Design پرس و جو فرم ها: (Forms): ایجاد Form به روش wiZard ایجاد Form به روش Design حذف دکمة Close: گزینه اول: تغییر ساختار جدول (به روش Design)
دانلود گزارش کارآموزی در کارگاه صافکاری (رعایت ایمنی در محیط کار)
فهرست مطالب نکات ایمنی رعایت اصول ایمنی در مورد بکار بردن ابزار کار صافکاری بدنة اتومبیل ساختمان بدنة اتومبیل مطالب کوتاهی دربارة طرح بدنة اتومبیل ابزارهای دستی اولیه برای صافکاران بدنة اتومبیل چکش ها مشتی ها قاشقک ها ابزار نوک تیز گیرة تنظیم سوهان لحیم پخش کن طرز استفاده از ابزار دستی بکاربردن چکش و مشتی یا سندانک بکاربردن چکش ها طرز بکار بردن قاشقک ها آسانترین روش صافکاری بدنه شروع کار رعایت اصول ایمنی طرز بکاربردن سنگ سمبادة صفحه ای پولیش کردن شیشه ها صافکاری بدنه با استفاده از ابزارهای برقی و بادی انواع آسیب دیدگی شاسی بکار بردن شاسی سنج تعمیر آسیب دیدگی های شاسی پیش بینیهای ایمنی چگونگی منقبض کردن ورقه فلزات تعویض قطعات گلگیرها پیاده کردن گلگیر تعویض قطعة کامل تعویض قسمتی از یک قطعه تعویض رودری درب ها تعویض سقف چگونگی پر کردن فرو رفتگی بوسیلة پلاستیک لحیم کاری پرکردن فرورفتگیها بوسیلة لحیم و پلاستیک نکات ایمنی از جمله وظایف هر کارگر رعایت اصول و قوانین ایمنی است . موضوع ایمنی مخصوصاً در کارکاهایی صافکاری بدنة اتومبیل بسیار مهم است ، زیرا به علت استفاده از مواد رنگی ، تینر ها وسایر مواد قابل اشتعال به همراه وسایل جوشکاری احتمال وقوع آتش سوزی خیلی بیشتر از سایر کارگاه ها می باشد . از طرف دیگر چون کف این نوع کارگاهها پر از قطعات کوچک و بزرگ بدنة اتومبیل با لبه های تیز و برنده می باشد ، لذا امکان بوجود آمدن بریدگی و ایجاد زخم زیاد است . یکی از شرایط اساسی ، رعایت مقررات ایمنی و رفتار صحیح هر یک از افراد کارگاه است ، مثلاً شوخی کردن و دویدن نه تنها باعث بوجود آمدن حوادث ناگواری می گردد ، بلکه از پیشرفت کار سایر کار گران جلوگیری
می کند .کلیة کارگاههای صافکاری بدنة اتومبیل باید دارای وسایل ضد حریق کافی باشد و هریک از کارکنان لازم است طرز استفاده از این دستگاهها را بداند . و سرپرست کارگاه نیز باید مسئولیت کنترل آنها رابه عهده بگیرد .
آزمایشگاه کارخانه ۳ آسیاب های آزمایشگاهی ۴ انواع خاکهای سرامیکی ۴ سنگ شکنها ۶ آسیاب ۱۲ مواد افزودنی ۱۳ فلوکولانتها ۱۴ اسپری درایر ۱۵ سیلو ۱۷ پرس ۱۸ کوره ها ۱۹ لعاب ۲۰ کائولن ۲۷ طبقه بندی لعاب ۳۲ تغییر لعاب شفاف ۲۶ اکسیدهای رنگ کننده ۳۷ مراحل تولید کاشی لعاب خورده ۴۱ معاب لعاب ۴۳ سوراخ شدن لعاب ۴۵ مقدمه سخنی در خصوص تاسیس شرکت صنایع کاشی خزر شرکت صنایع کاشی خزر (سهامی خاص) با اخذ موافقت اصولی از وزارت صنایع و سرمایه اولیه سیصدو پنجاه میلیون ریال آذر ماه ۱۳۶۱ تحت شماره ۴۶۱۲۳ مورخ ۱۱/۹/۶۱ به ثبت رسید و با انتخاب هئیت مدیره و مدیر عامل از میان سرمایه گذاران ، ضمن خرید زمین مورد نیاز ، در شهر صنعتی رشت بلافاصله امور اجرائی پروژه آغاز و همزمان اقدامات لازم جهت بررسی و انتخاب و خرید ماشین آلات خطوط تولید و کوره ها از کشورهای ایتالیا و آلمانغربی صورت گرفت . در طول سالهای جنگ تحمیلی علیرغم مسائل و مشکلات عدیده با برخورداری ازمعاضدت و همیاری مقامات مسئول صنایع کشور و علاقمندی و پشتکار مهندسین و کارگران امور اجرائی پروژه متوقف نگردید و همراه با پیشرفت امور ساختمانی و آماده سازی سالن اصلی تولید و بخشهای وابسته ماشین آلات و دستگاهها و کوره های بیسکوئیت و لعاب به کشور وارد و با نظر کارشناسان داخلی و خارجی تا پایان سال ۱۳۶۸ نصب و راه اندازی شد به ترتیبی که از اردیبهشت ۱۳۶۹ تولید آزمایشی و بهره برداری از کارخانه آغاز گردید . بدیهی است همزمان با پیشرفت امور اجرایی پروژه و حسب نیاز و مورد در دو نوبت سرمایه شرکت به میزان یک میلیاردو پانصد میلیون ریال افزایش داده شد و در راین راستا شرکت از تسهیلات اعتباری بانک تجارت به منظور تامین بخشی از هزینه ها و تهیه و تدارک مواد اولیه مورد نیاز بهره مند گردیده است . همچنین با افزایش ظرفیت تولید و نسب کوره های جدید و افزایش سرمایه اولیه در سال ۸۲ ظرفیت سالانه کارخانه بالغ بر ۲ میلیون متر مربع کاشی دیواری در طرحها و اندازه های ۳۲*۲۵ و ۳۰*۲۰ می باشد .